<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=189681228041728&amp;ev=PageView &amp;noscript=1"> <img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> erik-joergensen-uma
Uma

Annonce

Uma

Uma - klassisk hvilestol med enkle og klare linjer

Den schweiziske designer Hannes Wettstein, som stod bag sofaen Delphi, havde i forlængelse af elementsofaens udvikling et design til en lænestol i tankerne, der både kunne stå for sig selv og i samspil med Delphi. Dette design er nu færdigudviklet til stolen Uma. Stolen komplementerer med sin sluttede skalform sofaen Delphis rene linjer.

Uma er Erik Jørgensens nye bud på en moderne og klassisk hvilestol der med sin karakteristiske, bløde og afrundede form er et feminint modstykke til den mere dynamiske Ox-chair.

Uma er en komfortabel stol, hvor der er taget hensyn til at skabe støtte og hvile til kroppen afspejlet i en helstøbt organisk form udført med enkle og klare linjer. Stolens åbenhed tager vel imod den siddende og tilbyder stor bevægelsesfrihed.

Uma er en polstret stol med understel i formstøbt poleret aluminium. Stolen fås med flere stoftyper men præsenteres i sin første udgave i stoffet Sunniva fra Fanny Aronsen. Stoffets struktur i en blød uldblanding harmonerer med Umas indbydende skalform.

Mål: H 89,5 cm, D 84, 5 cm B 92,5 cm

Betræk: Fast betræk

Stel: Slebet alu sokkel, drejebar

Designer: Hannes Wettstein

erik-joergensen

Erik Jørgensen A/S

Lige siden Erik Jørgensen for over 50 år siden byggede sit lille værksted i Svendborg, har møbelproduktionen i hans navn været båret af nysgerrig søgen efter nye udtryksformer forankret i respekten for det gode håndværk.

Hans ånd er i dag lige så levende som i 1954 og drivende for Erik Jørgensens Møbelfabriks arbejde.

Kontaktinformation
Erik Jørgensen Møbelfabrik A/S
Industrivænget 1
5700 Svendborg
Tlf:+45 62 21 53 00
Web:
Email: