<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=189681228041728&amp;ev=PageView &amp;noscript=1"> <img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> erik-joergensen-toward
TOWARD - Designed by Anne Boysen

Annonce

TOWARD - Designed by Anne Boysen

TOWARD - Designed by Anne Boysen

Annonce

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toward er Erik Jørgensens allernyeste sofasamarbejde. Den danske arkitektstuderende Anne Boysen vandt Erik Jørgensen Design Award 2011 og har siden arbejdet på et ny møbel: sofaen Toward.

Med inspiration i tidens monokrome farvetendenser og fokus på kunsthåndværkets sanselige detaljer, er Toward en moderne patchwork-fortolkning af organiske møbelformer og tekstil-teksturer.

Toward smelter ideen om en sofa sammen med ideen om en lænestol og en daybed, og forener de tre elementer i et nyt formgreb og en farvekoordineret tone-i-tone leg.

Sofaen introduceres i tre farvekombinationer i henholdsvis mørkegrå, lysegrå og brune nuancer med sko i massiv messing eller aluminium.

erik-joergensen

Erik Jørgensen A/S

Lige siden Erik Jørgensen for over 50 år siden byggede sit lille værksted i Svendborg, har møbelproduktionen i hans navn været båret af nysgerrig søgen efter nye udtryksformer forankret i respekten for det gode håndværk.

Hans ånd er i dag lige så levende som i 1954 og drivende for Erik Jørgensens Møbelfabriks arbejde.

Kontaktinformation
Erik Jørgensen Møbelfabrik A/S
Industrivænget 1
5700 Svendborg
Tlf:+45 62 21 53 00
Web:
Email: