<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=189681228041728&amp;ev=PageView &amp;noscript=1"> <img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Erik Jøgensen bringe flere nyheder til stockholm
Erik Jøgensen bringe flere nyheder til stockholm

Annonce

Erik Jøgensen bringe flere nyheder til stockholm

 

 

Erik Jørgensen er stolte af at præsentere en perlerække af nye møbler, som vi har skabt i samarbejde med en håndfuld af de dygtigste og mest dedikerede designere.

Nogle møbler er helt nye, andre nyfortolkninger af eksisterende, men fælles for dem alle er, at de er blevet til i kreativ dialog med kompetente kræfter og lever op til Erik Jørgensens ufravigelige krav til kvalitet, håndværk og innovation.


CORONA WOOD, POUL M. VOLTHER Oprindelig original. Poul M. Volthers oprindelige idé med Corona var en hvilestol med stel i træ. Som et naturligt fundament i et naturligt materiale, der naturligt støtter de ovale siddeflader, der klatrer sig op som en rygsøjle, støtter kroppen og ender med et hvil til nakken.

LAGOON SOFA, HEE WELLING
Træ, tekstil, læder. I en kombination af disse tre materialer og en særlig sans for formgivning, fleksibilitet og funktionalitet, har Hee Welling og Gudmundur Ludvik skabt Lagoon for Erik Jørgensen. 

Som en dynamisk platform for hele familien - for Welling og Ludviks nye sofakonstruktion er ikke bare en sofa. Det er et opholdsareal med en indbygget og aftagelig reol, som familien kan opbevare bøger, magasiner eller spil i. Lagoon er til nærvær og samvær. Til samling og samtale. Til fred og ro.


EYES TABLES, FOERSOM & HIORT-LORENZEN

Ingen stole uden et bord - eller flere.

Eyes-familien har fået bonussøskende i de nye sofa- og sideborde i træ, der med to forskellige størrelser og højder, kan varieres i det uendelige og som selvfølgelig matcher både Eyes Stol og Eyes Lounge i højde og drøjde.


FRAME SOFA, FOERSOM & HIORT-LORENZEN

En kassesofa på den helt nye måde.
Frame favner og rummer. Frame er hård og blød. Frame er paller, pakhus og dekadence. Frame er flere versioner. Frame er komfort med stort K. Frame er på alle måder ikke som alle andre. Denne Frame version i flet er ny.
APOLUNA BOX, STUDIO HANNES WETTSTEIN
Apoluna er Erik Jørgensens schweisiske sofaserie, der forener en minimalistisk ambition med en polstret og hyggelig tone.  Apoluna blev født som to- og trepersoners sofa, men har siden fået en redebygger af en storebror i sofaen Apoluna Box, der skærmer og skaber ro bag de højryggede  paneler.


GINKO CHAIR, ERNST & JENSEN

Ginko er et blad formet som en skal, skabt som en stol. Så enkelt kan det gøres.

Ginkos store force er den skulpturelle form og den fleksible struktur, hvor skallen både kan fås i formspændt træfinér eller i plast med polstret hynde. Ginko kan transformere sig til hvad som helst afhængig af polstervalg. Valget og modet er dit.


IN DUPLO HIGH, ERNST & JENSEN
Ernst og Jensens prisvindende sofaserie In Duplo har fået sider at støtte sig til i seriens mellemste variant - In Duplo High.

Armlænene styrker In Duplo Highs klassiske sofaudtryk og understreger seriens nyfortolkede retro-æstetik. En æstetik, der flirter med fortiden, men definerer nutiden som en del af fremtiden.

erik-joergensen

Erik Jørgensen A/S

Lige siden Erik Jørgensen for over 50 år siden byggede sit lille værksted i Svendborg, har møbelproduktionen i hans navn været båret af nysgerrig søgen efter nye udtryksformer forankret i respekten for det gode håndværk.

Hans ånd er i dag lige så levende som i 1954 og drivende for Erik Jørgensens Møbelfabriks arbejde.

Kontaktinformation
Erik Jørgensen Møbelfabrik A/S
Industrivænget 1
5700 Svendborg
Tlf:+45 62 21 53 00
Web:
Email: