<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=189681228041728&amp;ev=PageView &amp;noscript=1"> <img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> erik-joergensen-ox-chair
Ox-chair

Annonce

Ox-chair

Ox-chair - en klassisk moderne stol

 

Ox-chair er tegnet af Hans J. Wegner, der i dag fremstår som en af Danmarks ypperste designere af stole. Som flere andre møbler, der i dag går under betegnelsen ”klassikere”, var Ox-chair forud for sin tid, da den blev præsenteret i 1960.

Ox-chair fremstår i dag som en skulpturel manifestation af det bedste i dansk møbeldesign. Inspireret af Pablo Picasso og andre af tidens store kunstnere skabte Wegner et organisk, fuldpolstret møbel, der fremstår som om, det er formet ud af én blok.

Det forlængede rygstykke har tydelige referencer til levende væsener og giver Ox-chair tyrens maskulinitet og spændstighed. Kombineret med det elegante stel i stål og den bløde overflade giver det et flot og afbalanceret udtryk.

Med sin let tilbagelænede ryg er Oxchair det ideelle møbel til afslapning og fordybelse. De brede armlæn giver en behagelig støtte, og siddehøjden er afpasset en naturlig hvilestilling. Ox-chair rummer også muligheden for at sidde diagonalt, hvor man støttes af det forlængede rygstykke.

Mål: H 90 cm, D 99 cm, B 99 cm. Siddehøjde 36 cm

Betræk: Fast med keder ved arm og nakkestøtte.
Stel: Forkromet stål

Designer: Hans J. Wegner

erik-joergensen

Erik Jørgensen A/S

Lige siden Erik Jørgensen for over 50 år siden byggede sit lille værksted i Svendborg, har møbelproduktionen i hans navn været båret af nysgerrig søgen efter nye udtryksformer forankret i respekten for det gode håndværk.

Hans ånd er i dag lige så levende som i 1954 og drivende for Erik Jørgensens Møbelfabriks arbejde.

Kontaktinformation
Erik Jørgensen Møbelfabrik A/S
Industrivænget 1
5700 Svendborg
Tlf:+45 62 21 53 00
Web:
Email: