<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=189681228041728&amp;ev=PageView &amp;noscript=1"> <img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> EJ Frame - En sofa til refleksion og fordybelse
EJ Frame

Annonce

EJ Frame

EJ Frame - En sofa til refleksion og fordybelse

Frame er som navnet antyder en sofa, der er designet til at skabe en ramme og et rum til refleksion og fordybelse.

Sofaens formsprog er inspireret af det nordiske og det enkle, den har rene linjer og udstråler en bevidsthed om materialesammensætning og harmoni.

Sofaens ramme, opbygget med en enkel trækonstruktion, giver påmindelser om oprindeligt skandinavisk kirkebyggeri og tilfører sofaen en smuk billedfrise.

Frame er designet af Foersom & Hiort-Lorenzen, som står bag mange andre af Erik Jørgensens kendte produkter. Designduoen er kendt for deres organiske former og går med Frame nye veje, hvor fornemmelsen for det bløde og organiske kombineres med en stram komposition og form. En sammensætning, der har resulteret i en indbydende sofa som kan anvendes i mange sammenhænge.

Frame har høj komfort og støtter godt op om ryggen. De behagelige puder gør at man sidder særdeles godt. Frame fås med en ramme af nordiske træsorter som birk og eg kombineret med polster og puder betrukket med forskellige tekstiler.'

Mål: L 230 cm B 86 cm D 86 cm. Siddehøjde 42 cm

Betræk: Aftageligt

Stel: Hvid eller sort lakeret massiv eg

Designer: Johannes Foersom & Peter Hiort-Lorenzen

erik-joergensen

Erik Jørgensen A/S

Lige siden Erik Jørgensen for over 50 år siden byggede sit lille værksted i Svendborg, har møbelproduktionen i hans navn været båret af nysgerrig søgen efter nye udtryksformer forankret i respekten for det gode håndværk.

Hans ånd er i dag lige så levende som i 1954 og drivende for Erik Jørgensens Møbelfabriks arbejde.

Kontaktinformation
Erik Jørgensen Møbelfabrik A/S
Industrivænget 1
5700 Svendborg
Tlf:+45 62 21 53 00
Web:
Email: