<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=189681228041728&amp;ev=PageView &amp;noscript=1"> <img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Åbn din nye arbejdsplads
Åbn din nye arbejdsplads…

Annonce

Åbn din nye arbejdsplads…

Aktivitetsbaseret indretning er kommet for at blive. Det særlige ved aktivitetsbaseret indretning er ifølge EFG Bondo, at det både skaber større trivsel blandt medarbejdere og samtidig sikrer, at dyr gulvplads ikke spildes.

Den nye EFG Miss Aura arbejdsplads er et barn af den indretningsfilosofi og optager ikke mere plads end et skab og kan lukkes, når det ikke bruges.

Ifølge Sigurd Leth, direktør for EFG Bondo, "viser undersøgelser, at vi kun arbejder halvdelen af vores tid ved skrivebordet. Det tager aktivitetsbaseret indretning højde for ved at reducere antallet af permanente arbejdsstationer og indføre flere midlertidige skriveborde.

Til gengæld bliver der flere møde-rum og uformelle zoner, så medarbejderne kan mødes og arbejde i inspirerende omgivelser. På den måde får virksomheden plads til flere effektive medarbejdere per kvadrat¬meter og sparer i sidste ende også penge på huslejen per medarbejder” siger Sigurd Leth.

EFG Miss Aura er beregnet som midlertidig arbejdsplads i åbne kontor-landskaber, som gæstearbejdsplads på hoteller, i støjende receptioner eller på skoler. Lågerne afskærmer for støj og visuelle forstyrrelser, og derfor er Miss Aura serien oplagt som arbejdsstation på trafikerede steder.

Bagvæggen kan indrettes individuelt med alt fra blomster til tavler og lommer til kontorudstyr. Miss Aura er udført i træfinér og fås i alle farver, og det samme gør den medfølgende skammel
   Fakta om aktivitetsbaseret indretning

Ideen bag aktivitetsbaseret indretning er baseret på nøje studier af menneskelig adfærd, arbejdsrutiner, mødeformer og trivsel i forskellige omgivelser. Målet er at skabe et miljø, der på en enkel måde rummer alle aktiviteter på kontoret, som kan deles op i tre områder: arbejds-rum (Work), møde-rum (Meet) og afslapnings-rum (Relax).

Den moderne arbejdsplads er under forandring og går fra at være en arbejdsplads til at være en mødeplads. Ifølge internationale undersøgelser opstår kun 24 % af alle gode ideer bag et skrivebord. De andre ideer opstår i mødeområder (Meet) og i de uformelle zoner (Relax) som i fx sofaen på gangen eller ved kaffemaskinen i loungeområdet.

Derfor er tiden inde til at re-tænke kontorindretning, og her får de åbne kontor-landskaber en renæssance med tilpasningerne og især adfærdsmæssige forbedringerne fra aktivitetsbaseret indretning.

efg-bondo

EFG Bondo

Vi designer og skaber møbel-koncepter med respekt for individet og omgivelserne.

Med vores egne varemærker EFG og Bondo, som vi kompletterer med møbler fra nogle af Skandinaviens bedste designvirksomheder som bl.a. Fritz Hansen, Magnus Olsen, Erik Jørgensen, Savo, Blå Station og Arper.

Kontaktinformation
EFG Bondo
Islevdalvej 98
2610 Rødovre
Tlf:+45 44 50 09 00
Web:
Email: