NextHouseKøkken3

Fliser fra Villa som praktisk designelement på Next House Rooftop

 

I Europas største luksus hostel, Next House Copenhagen i centrum af København ligger fliser fra Villa på flere arealer. Bar, ophold, fælleskøkken og rooftop loungeområder har fået unikke custom made fliser på gulve og vægge fra Villa. Fliserne indgår som designelementer og giver samtidig en hyggelig stemning tilpasset den moderne arkitektur. Flisernes praktiske egenskaber gør rengøringen nem og garanterer lang holdbarhed trods de store materialekrav, der stilles, når et område benyttes af hundredvis af unge mennesker hver dag.

 

Lyset brager ind gennem de store glasflader på tagetagen af Next House på Bernstorffsgade i København. Stemmer fra det meste af verden blander sig med byens lyde gennem de åbne fløjdøre. I det åbne køkken er flere unge mennesker ved at forberede deres aftensmad, mens snakken går.

 

Design tilpasset stil og arkitektur

I fælles køkkenområdet og i bar og lounge falder de unikke fliser i tolagsteknik fra Villa med det samme i øjnene. De udstråler varme og har en blødhed og dybde på trods af materialets praktiske egenskaber. Som eksemplet viser, er fliserne også velegnede til andre arealer end de traditionelle områder som køkken, bad og vådrum. Flisernes særlige tekstur gør dem ideelle, hvor man i Danmark hidtil sjældent har benyttet fliser, som f.eks. ophold, gangarealer, restauranter, hoteller, konference og kontorer.

 

Væggen i baren har fået karakter med håndlavede Zellige fliser, der er fremstillet efter den gamle autentiske metode fra byen Fez i Marokko. Det sætter en signatur for stedet og giver med sit bølgede look international flair og stil.

 

Se projektet her

 

Se zellige fliserne her

 

 

NextHouseZellige

 

 

Vælg mellem 30 farver

Villas store farvekollektion på 30 farver er udviklet, så det passer optimalt til det skandinaviske lys og til nordisk design og arkitektur. De mange kombinationsmuligheder af form på flisen, farve og mønster betyder at flisernes udtryk tilpasses projektet. Hvad enten stilen skal være international, som hos Next House eller nordisk minimalisme.

 

Se farvekollektionen for fliser i tolagsteknik her

 

Perfekt ved høje krav til holdbarhed og daglig anvendelse.

 

Fliserne i tolagsteknik har ekstrem slidstyrke og holdbarhed over 100 år og de er dermed velegnede til arealer med høj frekvens. Derfor er fliserne også det rette valg på Next House af praktiske årsager.

 

Fliserne er ideelle ved brug af gulvmaskine, moppe og mikrofiberklude. Benytter man desuden et miljørigtigt produkt, som brun sæbe, bliver overfladen rengjort, plejet og vedligeholdt ved samme lejlighed.

 

Læs mere om anvendelse her

 

 

NextHouseBar3

 

 

Custom Made

Villa fremstiller fliserne custom-made efter gamle europæiske håndværksteknikker med et slidlag af granuleret marmor og fliserne er derfor unikke i udtryk hver gang. Hvad andre steder er en dyr specialproduktion er hos Villa en designløsning tilpasset behovet – uden ekstraomkostninger.

 

Villa har udviklet registrerede specialteknikker indenfor fremstillingen af fliser i tolagsteknik, der gør det muligt at løse særlige udfordringer i byggeriet. Det kan være fliser med fysisk skridmodstand indbygget som silhuet mønster, fliser med indbygget ”blindskrift” eller hulkehlfliser og afslutningsfliser, der gør rengøring nem og giver en flot finish.

 

Se og læs meget mere her

 

Kontaktinformation