SnowBlåBadBirgitteKofoed8

Badeværelser med custom-made fliser

Med håndfremstillede fliser fra Villa kan badeværelset i fremtiden også blive det rum, hvor design for alvor kan gøre sit indtog. Læs mere her.

Gamle håndværksteknikker kan noget helt særligt, når det gælder stil og autenticitet. I Danmark er badeværelset stadig det rum, hvor vi benytter fliser hyppigst. Med håndfremstillede fliser fra Villa kan badeværelset i fremtiden også blive det rum, hvor design for alvor kan gøre sit indtog.

I Danmark er det henved 100 år siden at vi for alvor tog fliserne til os - særligt som et praktisk og lækkert materiale på badeværelset.
Villa fremstiller fliser custom-made i de gamle europæiske håndværksteknikker i en slidstærk tolagsteknik, som blev opfundet i midten af 1800 tallet. Selvfølgelig i egne nordiske farver, former og mønstre og med videreudvikling af den gamle teknik til egne patenterede specialformer til hulkehl, kantfliser og udendørsfliser.

Villa samarbejder desuden med et værksted i byen Fez i Marokko, som stadig fremstiller den ældste håndværksteknik til fliser, der stadig er i produktion, nemlig zellige flisen. De første fliser blev fremstillet omkring 1100 tallet i denne teknik og fliserne gælder den dag i dag stadig for at være et af de smukkeste materialer til badeværelser og lignende.

033_Bad_Diana udsnit2_lille

Villa har dermed mulighed for at tilbyde det bedste indenfor flisefremstilling - custom-made og i mange tusinde varianter, så næsten alt kan lade sig gøre. Dermed kan badeværelset designes, så det altid matcher bygherrens forventninger.

De gamle teknikker giver desuden eksklusivitet til et projekt, idet fliserne dermed udstråler ægte autenticitet og en lækker tekstur, der ligger langt fra et koldt eller sterilt udtryk.

Få en snak med os om hvordan jeres gulv- væg- trappe- bad - eller anden byggeprojekt kan blive individualiseret og perfektioneret med custom-made fliser fra Villa, der kan løfte jeres projekt til mere eksklusivitet uden at det koster ekstra.

www.villafliser.dk / www.villatiles.com 

Kontaktinformation