<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Inviter naturen indenfor
Thors Design

Annonce

Inviter naturen indenfor

 

En tur ud i den vilde natur er balsam for hjernen. Det øger vores arbejdsevne, vores kreativitet og vores generelle trivsel.

Der er forskellige teorier om, hvorfor natur påvirker os positivt. Teoretikere er dog mere eller mindre enige om, at vi skal bruge en mere bevidst opmærksomhed på at navigere i byggede miljøer, end hvis vi opholder os i naturen.

Naturen stimulerer nemlig en anden og mere primitiv del af vores hjerne. Dermed tilbyder den de stressede dele af hjernen et velfortjent break, og muligheden for at restituere og komme ovenpå igen.

Når det ikke lige er muligt at komme ud i naturen, dokumenterer forskning heldigvis at det at trække naturen indenfor også har en gavnlig effekt på vores trivsel og stressniveau.

Grønne planter, naturmaterialer og organiske former afstresser kort sagt vores hjerne, om de opleves ude eller inde.

Besøg os på ORGATEC i Köln i denne uge og oplev hvordan du kan bringe naturen indenfor med vores møbler i massivt, genanvendt azobétræ.

Eller kontakt os uforpligtende på mail@thors-design.dk / 9713 3995 omkring dit projekt og dine behov.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe et sundt og inspirerende arbejdsmiljø på netop din arbejdsplads!  

langt-plankebord-af-genanvendt-haardttrae
rustikke-plankeborde-moedeborde-konferenceborde-paa-maal-i-holdbart-dansk-design
2
 
 
Kontaktinformation
Thors Design
Møltrupvej 29, Timring
7480 Vildbjerg
Tlf:9713 3995
Email:   mail@thors-design.dk