drei

Stil krav til indeklimaet på dit barns skole!

Ecophons lyddæmpende lofter giver den bedste akustik, bidrager til optimal ventilation og er samtidig markedets mest bæredygtige.

God luftkvalitet er vigtigt for et sundt indeklima – også i skolen. Hvis de fysiske rammer i en skole er dårlige, kan det gå ud over trivsel, sundhed og indlæringsevne.

 

God lyd eller god ventilation? Med Ecophon behøver du ikke at vælge

Alle Ecophons akustiklofter er klar til at skabe diffus ventilation i rummet. Diffus ventilation fungerer ved, at lufttilførsel etableres bag loftpladerne (plenum), så der skabes et ganske let overtryk over hele loftfladen. Her siver den friske luft konstant og med et lavt tryk ned mellem loftpladerne. Trykket er så lavt, at der ikke kan høres nogen form for ventilationsstøj, og så jævnt, at rummet dækkes med frisk luft helt ud i hjørnerne.

 

Denne form for ventilationssystem kan nedkøle store luftmængder uden at gå på kompromis med komforten i form af træk eller store temperaturforskelle.

 

Da diffus ventilation ikke behøver indblæsningsarmaturer i loftet, bevares den fulde akustiske virkning over hele loftfladen. Der er med andre ord ingen akustiske passivområder – og der skal derfor ikke udlægges eventuelt ekstra lydabsorberende materiale over loftpladerne.

 

I modsætning til andre typer af akustiklofter skal der ikke ændres ved Ecophons loftplader ved etablering af diffus ventilation.

 

Et godt lydmiljø er nøglen til bedre læringsmiljøer

Dårlig akustik i skolerne forstyrrer børnenes indlæring og forårsager stress. Det går mest ud over de sårbare børn. Undersøgelser viser, at testresultater, for børn med særlige behov, falder kraftigere end for andre i støjfyldte miljøer.


Et godt lydmiljø i klasselokaler er nøglen til bedre læringsmiljøer for alle.

 

Læs også artiklen "The effects of classroom and environmental noise on children's academic performance"

 

 

zwei

 

 

Akustikregulering i klasselokaler giver gode resultater:


• Bedre arbejdsmiljø for både lærere og elever

• Reduktion af stressniveau og hjertefrekvens

• Forbedret undervisning og læring

• Forbedret inklusion af børn med nedsat hørelse, ADHD, børn i autismespektret eller børn, der ikke undervises i deres primære sprog

 

Best in Class

Alle Ecophons løsninger overholder de strengeste krav til indeklima og er tredjeparts verificeret i miljøvaredeklarationer (EPD). Ecophons produkter har 2 - 3 gange lavere CO2 aftryk end træbeton.

 

Som det eneste mineraluldsloft i Danmark er pladerne godkendt i bedste klasse (A/A+) i Europas strengeste mærkningsordning - ÉMISSIONS DANS L’AIR INTERIEUR (VOC).

 

Læs mere om vores gennemsigtige bæredygtighedsprofil HER: Bæredygtighed (ecophon.com)

 

Rådgivning og sparring til forbedring af lydmiljøet

Har du ansvaret for nybygning eller renovering af en skole, og ønsker du rådgivning og sparring til, hvordan du kan forbedre lydmiljøet til stor glæde for elever og lærere, så tag endelig kontakt til Ecophon.


Vi er med i alle projektets faser, lige fra planlægning, opstart på byggepladsen til aflevering af færdigt projekt. Vores kompetente team sørger for en professionel og tryg proces.

 

Kontaktinformation

  • Saint-Gobain Ecophon A/S
  • Hammerholmen 18E, 2650, Hvidovre
  • Tlf: +45 36770909
  • Web: http://www.ecophon.dk
  • Email : Info@ecophon.dk