Master Eg in open plan office_nomlogo

Ny designløsning får international anerkendelse

 

Det nye patentanmeldte Ecophon Master™ Eg nedhængt loftsystem er nomineret til German Design Award 2022 i kategorien ”Fremragende produktdesign – Bygning og elementer”. Master Eg er designet til åbne kontorlandskaber og travle områder med strikse krav om god akustik. Systemet har sortmalede kanter og et sort skinnesystem, der skjuler de bærende pladekanter og dermed skaber et unikt svævende look. Arkitekter kan anvende et standarddesign eller lave egne skræddersyede designs ved at anvende forskellige kombinationer af plader. De fire bærende kanter gør det nemt at montere og demontere pladerne

 

Den visuelle oplevelse
Et akustikloft er ofte den største sammenhængende overflade i et lokale. Loftet påvirker ikke blot hele interiørets udtryk, men også slutbrugernes trivsel. Ecophon står for gennemtænkte løsninger, hvor elementerne ikke blokerer for hinanden, men spiller sammen. Det gælder både funktion og form. Ecophons nedhængte akustiklofter sikrer en optimal lyd- og luftkvalitet uden brug af synlige komponenter eller armaturer. Det gør rummet smukkere.

 

Med Ecophons løsninger kan du følge nutidens trends. Produktsortimentet tilbyder uendelige designmuligheder ved hjælp af forskellige farver, teksturer, størrelser, former og montagemetoder. De frithængende Solo™ enheder giver en total designfrihed med mulighed for at skabe dit helt eget udtryk, og samtidig følge den bæredygtige arkitektoniske udvikling. Akusto™ vægløsninger og fritstående skærme komplementerer akustiklofter og skaber den bedst mulige akustiske komfort.

 

Ecophon har løsninger til selv de mest udfordrende miljøer, hvor et heldækkende loft ikke er mulig og til steder hvor der stilles høje krav til hygiejne.

 

1200x630 Family image lightning (002)
1200x630 Man in office looking up (002)
201119_ecophon_0488
 
 

 

Best in Class

Alle Ecophons løsninger overholder de strengeste krav til indeklima og er tredjeparts verificeret i miljøvaredeklarationer (EPD). Ecophons produkter har lav CO₂ udledning med fremragende råmaterialer og udbredt anvendelse af vedvarende energi i produktionen. Som det eneste mineraluldsloft i Danmark er pladerne godkendt i bedste klasse (A+) i Europas strengeste mærkningsordning - ÉMISSIONS DANS L’AIR INTERIEUR (VOC). VOC A+ er den højeste certificering for formaldehyd- og VOC-udledning, der garanterer en grænseværdikoncentration på max. 10 µg/m3.

 

Se også Ecophons video om akustisk komfort herunder

 

 

 

Kontaktinformation

  • Saint-Gobain Ecophon A/S
  • Hammerholmen 18E, 2650, Hvidovre
  • Tlf: +45 36770909
  • Web: http://www.ecophon.dk
  • Email : Info@ecophon.dk