Når sort skal være rigtig sort

Der er ingen tvivl om, at farven sort vinder mere og mere indpas i indretningen både i danske hjem men også på hotel, restaurant, bar og natklubber. I stigende grad finder man sorte indretning- og designting, men også byggematerialer, såsom akustiklofter i sort, vidner om en stigende trend.

 

Ecophon har i mange år leveret sorte akustikplader, hvor overfladen var en matsort indfarvet glasvæv. Nu kan de tilbyde en malet overflade vha. ny teknologi.


Ny forbedret overflade

Ecophon har udviklet en helt unik og enestående overflade, Akutex™ FT. Farveudvalget på overfladen består af 16 attraktive farver – fra de helt lyse til det helt sorte. Og de mørke farver er virkelig en nyhed. Ecophon har udviklet en helt ny farveteknologi, der for første gang gør det muligt at montere selv meget mørke absorbenter uden at efterlade fingermærker fra håndteringen.

Sammen med de forskellige panel- og kantmuligheder og variationen af størrelser giver det meget frie muligheder for at designe individuelle lofter, der både bidrager til bedre lydforhold og forbedrer den visuelle oplevelse.

 

Overfladen har desuden gode lysrefleksionsegenskaber, og i kombination med kernen af glasuld giver Akutex™ FT en optimal akustik.

 

 


Det er helt sort 

Akutex™ FT Dark Diamond er en malet sort overflade, som fås på flere af Ecophons akustikplader og vægabsorbenter. Den sorte farve er heldækkende og overfladen er ridsefast og smudsafvisende, hvilket gør den lettere at rengøre.

 

Med den nye sorte overflade har man ingen refleksioner fra loftet, og overfladen matcher perfekt til de sorte Ecophon Connect™ profiler.

 

Ligesom de andre Akutex™ FT farver leverer den sorte overflade, Akutex™ FT Dark Diamond, optimal lydabsorption i klasse A.

 

Læs også interview med Lektor Jonas Brunskog fra DTU Elektro: Store akustiske landevindinger forude


Indret med sorte akustikplader

Den sorte malede overflade i kombination med glasuld egner sig specielt godt i hoteller, restauranter, barer natklubber og private hjem. Yderligere er den oplagt som akustikloft i biografer, hvor et heldækkende absorberende loft med en sort overflade sørger for ikke at skabe refleksioner af billederne fra filmlærredet.


Med Akutex™ FT Dark Diamond får man:

- Akustisk præstation klasse A for produkter med Akutex™ FT Dark Diamond

- En ridsefast overflade

- Ingen refleksioner fra loftet

- Et perfekt match til de sorte Connect™ profiler

 

Akutex™ FT Dark Diamond er tilgængelig i flere af Ecophons systemfamilier såsom Ecophon Focus™ nedhængte lofterEcophon Master™ nedhængte lofterEcophon Solo™ frithængende enheder og Ecophon Akusto™ vægabsorbenter.

 

 
 
 
 

Kontaktinformation

  • Saint-Gobain Ecophon A/S
  • Hammerholmen 18E, 2650, Hvidovre
  • Tlf: +45 36770909
  • Web: http://www.ecophon.dk
  • Email : Info@ecophon.dk