<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Ecophon s tter farver og kanter p den gode lyd
Ecophon sætter farver og kanter på den gode lyd

Annonce

Ecophon sætter farver og kanter på den gode lyd

Ecophon er klar med to banebrydende produktnyheder, der giver helt nye muligheder for at skabe visuelt spændende akustikløsninger. Et patenteret kantsystem og en nyudviklet farveteknologi gør det muligt at arbejde med design og kreativitet uden at gå på kompromis med indeklima og akustik.

Nu kommer der for alvor farver og kanter på den gode lyd. Akustikspecialisten Ecophon udvider sin produktlinje for akustikplader – Ecophon Focus - med to nyskabende løsninger, der giver arkitekter og bygherrer helt nye muligheder for at integrere arkitektur og akustik.

 

Ecophon Focus Ez er et nyt, patenteret kantsystem. Med den nye akustikplade kan man vise synlige kanter og derved fx fremhæve retningen i et lokale eller skabe særlige mønstre, der understreger det ønskede visuelle udtryk. Systemet er nemt og fleksibelt at arbejde med. Pladerne kan sættes op i skinnesystemet på forskellige måder alt efter, hvilket udtryk, man ønsker på loftet.

 

Den anden nyskabelse er på farvefronten, hvor Ecophon har udviklet en helt ny farveteknologi. Teknologien gør det for første gang muligt at montere selv meget mørke akustikplader uden at efterlade fingermærker fra håndteringen. Ecophon Focus fås nu i 16 farver inspireret af naturen, fra de helt lyse til det helt sorte.

 

Man får nu langt flere designmæssige tangenter at spille på end nogensinde før på akustikområdet. Sammen med de forskellige panel- og kantmuligheder og variationen i størrelser giver den store farvepalet meget frie muligheder for at designe individuelle lofter, der både bidrager til bedre lydforhold og forbedrer den visuelle oplevelse.


 

Lyd og design går hånd i hånd

Ecophon har Europas største produktprogram inden for akustik og fører an i udviklingen af lydabsorberende produkter, som sænker lydniveauet og minimerer ekko mellem hårde overflader. Virksomheden samarbejder tæt med hele kæden i byggeprocessen og er kendt for sit målrettede arbejde for at integrere lyd og design.

 

Arkitektur og akustik er uadskillelige. Det er ikke nok, at et rum er smukt eller har en god akustik. Det visuelle og det akustiske skal gå hånd i hånd for at give en god totaloplevelse. Derfor holder Ecophon et stramt fokus på at udvikle løsninger, der integrerer akustikken med arkitekturen på en gennemtænkt måde. Det er Focus produktlinjen et godt eksempel på.

 

En serie, mange muligheder

Ecophon Focus er markedets mest alsidige produktlinje for akustikplader. Serien indeholder nu 11 forskellige panelløsninger og 10 kantløsninger. Akustikpladerne kan monteres direkte i loftet, som nedhængt loft eller som frithængende enheder. Systemet kan udbygges med seks forskellige overgangsløsninger. Panelerne kan bøjes og formes til at følge kanter eller for at skabe nye, blødere udtryk. Man kan også integrere belysning på flere forskellige måder.

 

 

Læs mere om Ecophon Focus her 

Kontaktinformation
Saint-Gobain Ecophon A/S
Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Tlf:+45 36770909
Email:   Info@ecophon.dk