<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Danmarks foerste DGNB certificerede dagligvarebutik Netto i Horsens
Phønix Tag Materialer

Annonce

Danmarks første DGNB-certificerede dagligvarebutik - Netto i Horsens

 

Netto ved Bygholm Bakker i Horsens er Danmarks første fritstående dagligvarebutik med en DGNB Guld-certificering. Butikkens træfacade, solcelleanlæg og sedumtag er blot nogle af de elementer, der har sikret Netto en af de mest anvendte og anerkendte bæredygtighedscertificeringer.

 

I december 2020 kunne Salling Group indvie den første i rækken af Netto-dagligvarebutikker, der er opført med et særligt fokus på bæredygtighed. Netto ved Bygholm Bakker i Horsens er konstrueret primært i træ frem for beton, hvilket har minimeret klimapåvirkningen og dermed bidraget til DGNB Guld-certificeringen.

 

Også på tagløsningen har byggeriet hentet vigtige DGNB-point. Tagløsningen er udført med sorte selvbærende ståltrapezplader, der arkitektonisk spiller flot sammen med de synlige træspær og hele det visuelle udtryk i Nettos nye butikskoncept. Desuden er tagfladen dækket med sedum, der bidrager til varmelagring, forsinkelse af regnvand og nedkøling i butikken.

 

I dette afsnit af Tagkanalen besøger vi den bæredygtige dagligvarebutik, hvor Nettos Senior Project Manager, Lars Storm Thomsen, fortæller om visionerne og de særlige krav, der stilles, når man vælger at DGNB-certificere. Han løfter også sløret for de store energigevinster, byggeriet indtil videre har opnået.

 

Se videoen herunder

 

 

Kontaktinformation
Phønix Tag Materialer
Vester Allé 1
6600 Vejen
Tlf:79 96 21 21
Email:   info@phonixtagmaterialer.dk