newtek-svømmehal

Jævnt output giver større frihed til spændende rumdesign

De hollandske EVA Optics LED armaturer fra NEWTEK behøver nødvendigvis ikke at kunne nås fra svømmehallens bassinkant som traditionelle lysarmaturer, der kræver hyppig service. De er nemlig udstyret med adskillige innovative teknologier, der giver den bedst mulige beskyttelse for LED levetiden.

ATS

AQUA HE” er en komplet LED-produktlinje fra hollandske EVA Optic, udelukkende til svømmehaller og vandlande. Armaturerne er udstyret med adskillige innovative teknologier, såsom ATS (Automatic Temperature System) og en større kølekapacitet, der udfører et unikt job med at beskytte lysdiodernes levetid. Derved tages der højde for høje temperaturer ved hvert trin i design, udvikling og produktionsprocesen. På grund af ATS er LED'en beskyttet ved at begrænse temperaturen til 65° C. Hvis denne temperatur er nået i selve armaturet, dæmpes belysningen automatisk tilbage, uden, at dette kan ses. Denne smarte teknologi beskytter lysdioderne i armaturerne på en unik måde for at sikre den længst mulige levetid.

 

Samme lyseffekt

Når en lyskilde bliver ældre og har lyst i mange timer, vil dens lyskapacitet falde. Af denne grund er det vigtigt at tage højde for dette under beregningen af ​​det ønskede lysniveau. For at forhindre overeksponering i starten, er EVA Optics lineære LED armaturer udstyret med CLO drivere, der sikrer, at lysudbyttet forbliver konstant i hele armaturets levetid.

 

 

Billede2Red

 

 

CLO kombineret med ATS

ATS gør det muligt at få mest muligt ud af CLO teknologien. Outputtet fra hver lyskilde falder gradvist i løbet af dets levetid, så CLO sikrer, at denne reduktion kompenseres fra allerførste brug. CLO driveren indstilles fra fabrikken til et bestemt startpunkt, det forventede antal lystimer (f.eks. 100.000 timer). Belysningen starter på dette tidspunkt og forbliver på dette niveau i løbet af sin levetid.

 

For at sikre, at CLO fungerer i praksis, er ATS imidlertid nødvendigt. Faldet i lysudbytte er nemlig tæt forbundet med LED temperaturen. Jo højere LED temperaturen bliver, jo større og hurtigere falder lyset. Så uden ATS er CLO ikke mulig! ATS i kombination med CLO sikrer en optimal udnyttelse af LED'ens effektivitet og energibesparelse.

 

 

Billede3Red

 

 

Effekten af ​​et varmt svømmemiljø på LED-belysning

Kun et par miljøer er mere krævende for et belysningssystem end en svømmehal. Varme, fugtighed og klor: den betydelige indflydelse disse har på produkterne til svømmehaller eller vandlande er desværre oftest undervurderet. LED svømmebassinbelysning fra EVA Optic reagerer på de afgørende faktorer inden for svømmebadsmiljøet ved at tilbyde ATS til sine produkter. Og med stor gavnlig effekt!

 

Stigende temperaturer

Alle er bekendte med de høje temperaturer i en swimmingpool: 32° C lufttemperatur på gulvniveau er faktisk ret normal. Så hvor varmt bliver det på toppen af ​​swimmingpoolområdet omkring seks meter over gulvet? Ja, den kan, over klimaanlægget, være betydeligt højere. På en solrig sommerdag, der skruer klimaanlægget i bund, eller det slukker på grund af en uventet elektrisk fejl, kan resultere i endnu højere temperaturer.

 

LED armaturer skal være i stand til at håndtere disse ekstreme temperaturer i årevis, hver eneste dag. Ud over armaturets indvendige temperatur skal den også være modstandsdygtig over for ekstreme temperaturer over poolen. Varmen, der udvikler sig i swimmingpoolmiljøer, overstiger langt kapaciteterne i standardarmaturer. Armaturer, der i teorien vil virke til swimmingpoolmiljøer, kan ofte ikke klare temperaturstigningerne i praksis. LED'er, vil kontinuerligt blive overeksponeret, hvilket får deres levetid til at blive eksponentielt kortere eller endda får dem til at stoppe med at fungere for tidligt.

Kontaktinformation

  • NEWTEK ApS
  • Kærvej 39, 5220, Odense SØ
  • Tlf: +45 2124 2454
  • Web: https://newtek.dk/
  • Email : info@newtek.dk