br_s-16-8-4-4_kam3row-1536x864

Forskellige situationer og forhold kræver forskellige typer løsninger

 

For cyklister er det vigtigt, at visse ting er opfyldt, når det kommer til at parkere sin måske dyre cykel. For eksempel at cyklen kan parkeres sikkert, bekvemt og systematisk. Og måske kan oplades eller hurtigt justeres eller repareres på stedet.

 

Problemet med begrænset plads rammer flere og flere steder, og det gælder ikke kun store byområder, men også mindre byer, herunder feriesteder, som oversvømmes med en bølge af turister i feriesæsonen.

 

Cykler kan sagtens parkeres ordentligt og beskyttet i selv de mindste rum. Man behøver ikke at skulle parkere op mod en væg, et rækværk, en lygtepæl eller træ eller frit på et fortov. På denne måde skaber mange cykler hurtigt et kaotisk scenebillede, og cyklerne bliver ofte beskadiget - i værste fald nemmere stjålet. Det behøver ikke at være sådan!

 

ETAGEPARKERING

For at give nok plads til sikker cykelparkering i nærheden af arbejdspladsen, fritidssteder eller en beboelsesejendom er det værd at overveje to-etagers cykelstativer.

 

Såfremt der er en loftshøjde på min. 2,75 m, er brug af cykelstativer i flere etager et ideelt alternativ til alm. cykelstativer, der giver dig mulighed for at spare op til 50 % af pladsen. Det giver mulighed for optimal udnyttelse af pladsen ved erhvervsfaciliteter, knudepunkter eller beboelsesejendomme.

 

Du kan bekvemt placere vores etagestativer, hvor du vil - du kan tilpasse deres størrelse til den plads, der er til rådighed i nærheden af bygningen, og du kan til enhver tid udvide dem med nye moduler. Vores produkter er ikke kun funktionelle og holdbare, men vil tiltrække opmærksomhed fra cyklister og forbipasserende overalt med deres form. Stativerne er lavet af varmgalvaniseret højkvalitetsstål, så de kan installeres både indendørs og udendørs.


Indsættelse og montering af en cykel fra stativet er ekstremt simpelt og kræver ikke brug af meget kraft af brugeren, takket være brugen af gasfjedre. Ved banegårde, sygehuse, større domiciler, boligblokke og campus’er kræves der løsninger, hvor der skal parkeres mange cykler på oftest snævre arealer. De mange cykler kan hurtigt, men stadig sikkert, parkeres i Newtek’s etageparkeringssystem.

 

Billede2

 

SIKRET PARKERING

Visse cyklister kræver sikret parkering, da deres cykler er pænt dyre. De vil kunne få gavn af Newtek’s smarte Velo-Boxx cykelbokse med plads til 5 cykler (PRO 5.0) eller 2 ladcykler (PRO Cargo) med adgang med en nøgle, et nøglekort (RFID) eller en smartphone (APP).

 

Boksen åbnes bekvemt og nemt ved hjælp af to håndtag, der gør det muligt for alle at åbne og lukke den uden at skulle bruge meget kraft og uden at skulle bøje sig. De indbyggede dæmpere sørger for, at boksen åbner og lukker enkelt - også for børn (7 år+).


Der er mulighed for at vælge et indbygget stativ, LED lys og opladning af el-cyklens batteri, medens cyklen er parkeret.

 

Billede3

 

 

SERVICESTATIONER

Cykler bliver brugt og går også i stykker. Her kan NEWTEKs udvalg af servicestationer beregnet til enten indendørs eller udendørs brug være en fornuftig investering, der giver stor valuta hos ansatte, lejere eller studerende!

 

En PRS cykelservicestationen med multiværktøjer og luftpumpe er service i højeste potens. Findes i to størrelser, åben og lukket og som separate enheder. De er vandalsikre og fås pulverlakerede i valgbare farver. Beslag, muffer og kabling er typisk i pulverlakeret, galvaniseret eller rustfrit stål.

 

Kontaktinformation

  • NEWTEK ApS
  • Kærvej 39, 5220, Odense SØ
  • Tlf: +45 2124 2454
  • Web: https://newtek.dk/
  • Email : info@newtek.dk