newtek-cykelbokse

Cykler kan nu nemt parkeres beskyttet mod vejrlig, tyveri og hærværk

Mange cyklister er overladt til skulle parkere deres dyrebare cykel op mod et rækværk, en lygtepæl, et træ eller i tvivlsomme og beskadigede stativer. På denne måde skaber mange cykler også hurtigt et kaotisk scenebillede, og cyklerne bliver desværre ofte beskadiget - i værste fald nemmere stjålet.

290582217_1478907669190066_3384069155671875026_n

 

Nu behøver det ikke at være sådan!

For cyklister er det vigtigt, at visse ting er opfyldt, når man skal opbevare sin måske dyre cykel. For eksempel at den kan parkeres sikkert, bekvemt og systematisk. Og måske kan oplades eller hurtigt justeres eller repareres på stedet.

 

Tyverisikret cykelparkering med BIKELY cykelbokse

Cyklister kræver tryg og sikker parkering, for deres dyre og måske arbejdsrelaterede cykel. De gængse cykelparkeringer (inkl. cykelhoteller) har vist sig ikke at være sikre nok, hvilket får færre til at cykle mellem hjem og knudepunkt/arbejdspladsen.

 

De smarte BIKELY cykelbokse kan sammensættes modulært mht. størrelse og antal. De findes til to- og trehjulede cykler (alm., racer, mtb, fatbike, ladcykel og longtail) og giver den sikreste parkering for cykler med/uden motor under alle givne forhold.

 

Læs også: Oplad og opbevar dit cykelbatteri i ladeskabe fra NEWTEK

 

Med den gratis BIKELY-app vil boksen kunne bookes, lejes og afregnes til kort- og langtidsparkering. Intet behov for fysiske nøgler eller adgangskort, og som hjælp til driften får ejer/administrator en sikker internetadgang til brugerdata. Og bruges de ikke nok, hvor de er placeret, kan de nemt flyttes til et bedre sted, da de hverken kræver strøm eller fundament, da de drives på batteri og står på indstillelige fødder.

 

Der er brede rammer ift. til at personalisere boksene mht. til farver, skrift og form. For eksempel gennem lakering, folier, træbeklædning af top/sider og evt. et smukt grønt miljøvenligt tag i ’sedum’, der filtrerer og holder på regnvandet, før det når kloak.

 

Vestland Folkekommune  letbaneterminal

 

Andre funktionelle cykelparkeringer

Andre situationer kan kræve andre løsninger, så tag fat i os for en uforbindende snak om alternative muligheder.

 

Yderligere information: https://www.newtek.dk , tlf. 21 24 24 54, E-mail: info@newtek.dk

Kontaktinformation

  • NEWTEK ApS
  • Kærvej 39, 5220, Odense SØ
  • Tlf: +45 2124 2454
  • Web: https://newtek.dk/
  • Email : info@newtek.dk