norte_værdibog

NORTOs værdibog

I NORTO er vi drevet af et ønske om at passe bedre på jordens ressourcer. Præcis som hvert træ er unikt, er alle NORTO’s løsninger enestående. Læs mere her.

I NORTO er vi drevet af et ønske om at passe bedre på jordens ressourcer. Vi transformerer resttræ, der ellers skulle være brændt til eksklusive interiørløsninger, der ikke blot bringer naturen indenfor, men også fortæller en historie om upcycling og innovation.

 

Hver løsning har sin egen stemme. Præcis som hvert træ er unikt, er alle NORTO’s løsninger enestående. Vi skaber ikke blot løsninger; vi skaber samtaleemner, der afspejler en nordisk æstetik og funktionalitet, alt sammen udformet med materialer og farver, der fortæller naturens historie.

 

Hos NORTO har vi forpligtet os selv til aldrig at fælde flere træer for at imødekomme efterspørgslen - vores løsninger opstår fra resttræet, og enhver ordre opfylder vores bæredygtige standarder. Vores navngivning af produkter med danske efternavne signalerer, at løsningerne er fremstillet i Danmark af medarbejdere med respekt for naturen og passion for håndværket.

 

Vores historie, værdier og passion for bæredygtighed, vil vi gere dele med dig i vores værdibog.

Du kan læse værdibogen her

Kontaktinformation

  • NORTO
  • Nr. Bjertvej 17, 7830, Vinderup
  • Tlf: 9610 1522
  • Web: https://norto.dk
  • Email : mail@norto.dk