1673958062-85g-asset-13061979_led_strip_system_-_coffee_shop_led_strips_rgb

Ved du, hvor stor en forskel LED-bånd faktisk gør?

 

Glem alt om dårligt lys fra en lille rulle LED-bånd, der kun lige pynter en smule. LEDVANCE kan levere LED-bånd, med en utrolig høj farvegengivelse (Ra90), kvalitetsstyret, så det ikke mister pusten over tid (IC-styring med konstant spænding). Fordi du også kan få LED-bånd med en IP67, kan du trygt placere lysstriberne ude og inde, oppe og nede.

 

Du vil opdage, hvor stor en forskel fx en indirekte belysning fra et LED-bånd kan gøre og dermed løfte helhedsindtrykket af hele projektet. Tænk ud af boksen – de vil gøre en forskel overalt – vægge, loft, hjørner eller på møbler!

 

asset-13047199_case_study_-_substitube_t8_em_connected_parking_garage_arabellapark-_munich
asset-13061974_led_strip_system_-_bar_led_strips
asset-5629206_Double_End_T8_Tube_Application
 
 
 

Vi kan møde alle krav


Skal dit LED-bånd kunne styres smart?

 

Måske det skal være i bestemte farver?

 

Måske disse skal skifte over tid for at skabe dynamik og kunne følge døgnets lys samt medarbejdernes energiniveau?

 

LEDVANCE kan levere det hele og møde alle krav!

 

Vores nyeste LED-bånd er en del af vores innovative HCL-system (human-centric-lighting) BIOLUX, hvor lyset er dynamisk og retter sig ind efter tid på dagen og din geografiske position. Det understøtter det biologiske ur, vi alle er programmeret med, og i kontormiljøer vil systemet booste effektivitet.

 

Du kan klikke her https://www.ledvance.dk/professionel/produkter/produkthistorier/led-b%C3%A5nd-system og blive meget klogere, eller hente vores LED-bånd katalog.

 

____________________________________________________________

 

LED-rør og RoHs-direktivet

 

I 2023 vil RoHs-direktivet fra EU skærpe reglerne for farlige substanser i elektronik og elektronisk udstyr. Det vil have stor betydning for installationer med kompaktrør og lysstofrør.

 

LEDVANCE's nuværende sortiment gør det nemmere at skifte til en anden teknologi med vores brede udvalg, helt fra DULUX til T8-rør, og uanset om det er ombygning med nyt armatur eller ombygning af eksisterende armatur med ny lyskilde, så kan vi hjælpe dig med dit projekt – det er bare at tage fat i os! Kontakt os her. 

 

Vi guider dig

 

Vi tilbyder dig support til implementering og efterlevelse af RoHS-direktivet, så du som kunde hos LEDVANCE kan blive ved med at levere fremtidssikrede og succesfulde belysningsprojekter.

 

I vores udvalg af rør kan du vælge vores Connected-system, som består af Ultra Output LED-rør med indbygget Zigbee 3.0-teknologi, som kommunikerer trådløst med Connected-bevægelsessensorer. Lysniveauet dæmpes automatisk til 20 % ved inaktivitet og slukkes automatisk efter yderligere 15 minutter (hvis ønskes). Systemet programmeres nemt uden brug af app eller PC software, og der kan tilsluttes op til 200 Connected-enheder i et netværk.

 

Læs mere om hvad RoHs-direktivet betyder for dig her.

 

Læs mere om LEDVANCE og alle de måder, vi kan hjælpe dig på lige her.

 

 

Kontaktinformation