NYT BRANCHESAMARBEJDE beskåret

LEDVANCE og ENERGIHJEM danner samarbejde

Nyt branchepartnersamarbejde giver energirigtigt grønt lys til husejeren, der vil energioptimere sit hjem!

 

Energihjem.dk er et site for husejere, der vil energirenovere eller klimatilpasse deres hjem. Belysning er en vigtig, men nogle gange overset, del af hjemmet og energiregningen. Nu har vi hos LEDVANCE indgået et eksklusivt branchepartnersamarbejde med Energihjem, der gør det nemmere for dig at få grønt lys på energiregnskabet.

 

På Energihjem.dk får du den bedste og mest grundige rådgivning, når du står for at energioptimere enten dit eksisterende hjem eller skal til at bygge nyt. På en overskuelig måde og med solidt fundament i fakta hjælper Energihjem forbrugeren igennem junglen af certificeringer, tilskud og gode råd.

 

Og det er her, at vi kommer ind i billedet! Vi leverer moderne, grøn LED-belysning og Smart Home-løsninger, der er med at reducere energiomkostningerne betragteligt. Samtidigt er vi i al beskedenhed utroligt vidende om mulighederne, tendenserne og teknologierne, og klikker du på ”BELYSNING” på Energihjem.dk, giver vi dig masser af tips og tricks til belysningen i hjemmet og en god baggrundsviden om, hvad der er godt at vide, inden du køber lys.

 

Klik ind på https://energihjem.dk/belysning/, og bliv meget klogere!

 

 

Kontaktinformation