Biolux og streetlight

LEDVANCE: El & Teknikmessen har været en bragende succes

“Folk har tydeligvis været sultne efter coronaen dels for at mødes og dels for at få fingrene i alt det nye, der er kommet,” fortæller direktør for LEDVANCE Kenneth Mortensen og tilføjer: “Vores stand var travl, fra vi åbnede til vi lukkede, og kunder og andre nysgerrige stillede mange spørgsmål og ville se det hele”.

 

Det helt store tilløbsstykke ved årets el og teknikmesse hos LEDVANCE var vores nye Low Bay-armaturer, der har en solid energieffektivitet, en lang levetid og værktøjsfri installation. Tilsvarende var vores Biolux HCL-belysning, det kastede lys fra toppen af vores stand og simulerede dagslysets vandren uden for hallens travlhed et højdepunkt. Dens intuitive styring og nytænkning med mennesket i centrum var der stor interesse for.

Vores Vivares Zigbee, der trådløst gør det nemt at gøre arbejdet intelligent uden at kable, og som samtidigt er nemt at montere, fik mange nysgerrige til lige at skulle se med fingrene.

 

Vores innovative og originale RGBW-filamenter var et godt blikfang, der trak folk til – både i arbejdsøjemed, men også hjem til privaten

 

”Det var dejligt at kunne vise vores nye sortiment frem og snakke med kunderne direkte igen, som vi kunne før. Vi glæder os allerede til næste El & Teknik-messe – og indtil da følge op på de gode snakke vi har haft til årets messe,” konkluderer Kenneth Mortensen.

Kontaktinformation