23d6340aa35ae8527b9e

FULD FART TIL DET BEDSTE RACERLYS

 

Verdens største indendørs gokartbane oplyst med 200 HIGH BAY fra LEDVANCE

 

Det helt rigtige lys er alfa og omega for sikkerheden og køreoplevelsen, når 36 gokarts ræser samtidigt gennem 22 sving fordelt 1.200 meter.

 

I dette projekt i RACEHALL skulle der ikke kun skabes god belysning til gokartbanen. Projektet inkluderede også de tilstødende faciliteter såsom restauranten, mødelokaler, gokart-værksted, toiletterne og receptionsområdet. Med sit store udvalg af belysningsmuligheder var LEDVANCE i stand til at skabe den helt rigtige løsning over det hele. 

 

UDFORDRINGEN

Acceleration, adrenalin, koncentration. Gokartkørsel på maks. hastighed kræver den bedste belysnings-løsning. Hvis lyset ikke er ensartet, eller der ikke er nok lys, hvis det flimrer eller skaber stroboskop-effekt, kan det have alvorlige konsekvenser.

 

RACEHALL Copenhagen byggede for nylig den største indendørs racerbane til gokarts. LYSKONCEPT, der ledede RACEHALL-belysningsprojektet, og LEDVANCE arbejdede tæt sammen for at leve op til udfordringen med alle kravene fra EN 12193 til sportsbelysning og RACEHALLs egne ønsker.

 

 

_MG_0345Der var flere fastsatte belysningskrav, der skulle overholdes, blandt andet EN 12193 til belysning af sportsområder til professional brug. LEDVANCE HIGH BAY 200 W-armaturet var helt perfekt til opgaven, da den giver et lys på 27.000 lumen, som er perfekt til en ensartet lysfordeling.

 

 

LØSNINGEN

200 HIGH BAY 200 W-armaturer med 27.000 lumen var den perfekte løsning til at skabe et kraftigt og ensartet lys over gokartbanen uden flicker. I restauranten og i mødelokalerne valgte vi 115 PANEL-armaturer fra LEDVANCE med lav blænding (UGR<19) til grundbelysning for at skabe en oplyst og velkommende atmosfære.

 

Toiletter og gangarealer blev udstyret med DOWNLIGHT ALU-armaturer, og til værksteder til gokarts satte vi LINEAR ULTRA OUTPUT-armaturer op for at skabe et godt arbejdslys. Facadens røde farve får en ekstra glød med LED-STRIPS fra LEDVANCE.

 

 

_MG_2129LEDVANCE PANEL-armaturer giver basislyset, og LINEAR COMPACT fra LEDVANCE bruges på bordets sider som dekorativ effekt.

 

 

FORDELENE

I RACEHALL Copenhagen stræber de efter at give den ultimative gokart-ræs-oplevelse. De optimale lysforhold sikrer de bedste vilkår for kørerne og gør oplevelsen endnu bedre. For at gøre kundeoplevelsen komplet blev lyset i de tilstødende faciliteter designet, så det underbygger den unikke stemning i RACEHALL.

 

LEDVANCE bistod i lysplanlægningen og med teknisk know-how gennem hele projektet.

 

 

_MG_0286
_MG_0649
_MG_2177
_MG_2306
 
 

 

OPSUMMERING

LYSKONCEPT stod for den direkte kontakt til RACEHALL, og i et tæt samarbejde med LEDVANCE lykkedes det parterne at komme frem til en komplet belysnings-løsning til RACEHALL.

 

Hovedattraktionen er selve gokartbanen, men de øvrige, tilstødende lokaler såsom restauranten, mødelokaler, gangarealer og toilettet skulle også prioriteres og have optimal belysning.

 

Kunde: Racehall København A/S

 

Belysningsspecialist: Lyskoncept ApS

 

Foto: Norddahl & Co. ApS

 

Kontaktinformation