<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Perforerede plader i perfekt forloeb
JJI Akustik & Inventar A/S

Annonce

Perforerede akustikpaneler i perfekt forløb

 

Den nye tilbygning til Horsens Gymnasium er et moderne læringsbyggeri med lyse og indbydende faglokaler til de samfunds- og naturvidenskabelige fag. Der er masser af lysindfald, plads til gruppearbejde, ”fagtorve” til de enkelte fag samt en samlingssal med 1.500 pladser. Med til projektet hører også en ekstra sportshal.

 

Det er blevet en selvfølge at tage højde for den akustiske kvalitet i et byggeri. Til Horsens Gymnasium har arkitekterne valgt Signatur VFS Perforeret med finér i eg. Signatur VFS-serien udmærker sig ved at være brandtestet og godkendt som B-s1,d0 for den fulde opbygning, dvs. inklusiv underlag i form af stål/brandimprægnerede lægter og stenuld og helt ud til og med det yderste lag lak.

 

Perforerede akustikpaneler i store flader kan løses på flere måder. Hvert enkelt panel kan afsluttes med en plan frise i valgt bredde, eller man kan, som i dette projekt, vælge at formatere pladerne så perforeringen fremstår fortløbende. Det kræver stor præcision i produktionen og ved montering.

 

Et andet dekorativt greb er samspillet mellem de sorte glatte paneler og de perforerede plader, der har fået en klar lak.

 

Fakta om projektet:

 

Produktnavn og -type: Signatur VFS Glat/Perforeret

Brandklassifikation: B-s1,d0 for den fulde opbygning

Kernemateriale: Birkekrydsfinér

Overflade perforeret panel: Eg

Perforering: ø16 c/c 32 mm

Overflade glat panel: Indfarvet sort lak

Akustikfilt: A270 0,8 mm, sort

Montageprincip: Skjult

Arkitekt: C.F. Møller Architects 

Foto: Erik Brahl

 

 

HORSENS_GYM_ 16
HORSENS_GYM_ 7
HORSENS_GYM_ 19
HORSENS_GYM_ 24
HORSENS_GYM_ 2
 
 
Kontaktinformation
JJI Akustik & Inventar A/S
Baltorpbakken 5
2750 Ballerup
Tlf:4483 0208
Email:   info@jji.as