<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> In Sign er blevet en del af JJI Akustik Inventar
JJI Akustik & Inventar A/S

Annonce

In-Sign er blevet en del af JJI Akustik & Inventar

Akustik- og inventarløsninger af højeste kvalitet

 

JJI Akustik & Inventar A/S er en sammenslutning af Jönsson Inventar, In-sign Akustik og JJI Inventarsnedkeri.

 

Navnet er nyt, men med rod i stolte håndværksmessige traditioner er det stadig passionen for håndlavede snedkerløsninger og gennemtænkte akustikløsninger, som driver værket.

 

Med alle kompetencer samlet ét sted, er vi din samarbejdspartner lige fra idé til færdigt projekt.

 

Harmoni mellem akustik og inventar

 

Kvalitetsprodukter, specialiseret viden og projektspecifikke løsninger på tværs af akustik og inventar er vores formel til æstetiske og funktionelle akustik- og inventarløsninger, som opfylder arkitektens og bygherrens krav og ønsker. Med vores erfaring inden for både akustik og inventar sikrer vi løsninger, som både i udtryk og funktion har den helt rette sammenhængskraft.

 

Specialister i akustik og inventar - samlet ét sted

 

Vi er erfarne fagnørder, som brænder for at yde den rette sparring og rådgivning for at sikre vores kunder gennemarbejdede løsninger. Med os som samarabejdspartner kan du nøjes med ét kontaktpunkt.

 

Hos JJI Akustik & Inventar står vi til rådighed med assistance i forbindese med dit projekt. du er alltid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller har brug for sparring på vejen til den bedste løsning.

 

Besøg vores hjemmeside, og lær os at kende.

Kontaktinformation
JJI Akustik & Inventar A/S
Baltorpbakken 5
2750 Ballerup
Tlf:4483 0208
Email:   info@jji.as