<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Et godt indeklima handler ogsaa om optimale akustikforhold
JJI Akustik & Inventar A/S

Annonce

Et godt indeklima handler også om optimale akustikforhold

 

Signatur VFS Akustikpanel blev valgt til DTU Skylab, et byggeri der lever op til DGNB - Guld for bæredygtighed og DGNB - Diamant for høj arkitektonisk kvalitet 

 

Det nye Skylab – DTU’s nye udvidelse på ca. 3.000 m2, er rammen om et tværfagligt innovationsmiljø i verdensklasse.

 

Skylab er designet med stor fokus på social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed og lever op til DGNB – Guld. Tilbygningen har et minimalt energiforbrug, er fleksibel og kan let ombygges til nye formål. Den har et godt indeklima, optimale forhold for akustik og dagslys og kræver et minimum af vedligehold. Herudover er der i størst muligt omfang benyttet materialer, som er fremstillet med et minimalt energiforbrug, og som kan skilles ad og genanvendes.

 

In-Sign har bidraget til den akustiske del af projektet ved at levere Signatur VFS panel med krydsfinerkerne. Arkitekterne har valgt birkefinér med hvidpigmenteret lak som overflade på de glatte og perforerede paneler. Derudover var ønsket, at den nederste række paneler skulle kunne bruges aktivt som whiteboard, så overfladen er behandlet med en speciallak, der kan skrives på.

 

Alle paneler er testet og godkendt til B-s1,d0 – den allerhøjeste brandbestandighed, dvs. inklusiv underlag i form af stål/brandimprægnerede lægter og stenuld og helt ud til og med det yderste lag lak.

 

Fakta om projektet:

Produktnavn og - type: Signatur VFS Perforeret og Glat panel

Brandklassification: B-s1,d0 for den fulde opbygning

Kernemateriale: Krydsfinér

Overflade: Skrællet birk med hvidpigmenteret lak /whiteboardlak

Perforering: ø20 mm

Akustikdug: Grå

Montageprincip: Forsænket skruemontage

Formater: Projektspecifikt

Mængde: 125 m2

Arkitekt: Rørbøk og Møller

Foto: Brahl Fotografi

 

 

DTU-Skylab-6
DTU-Skylab-3
DTU-Skylab-5
DTU-Skylab-1
 
 

 

 

Signatur VFS Panel

Signatur VFS panel fås som glatte eller perforerede FSC-certificerede paneler og fineres med en af vores højkvalitets-finerer. Som standard har vi europæisk eg, amerikansk eg, europæisk ask, nordisk ask, gran, polarfyr (skrællet fyr) og skrællet birk. Øvrige finerer leveres efter ønske.

 

Panelerne kan også leveres i valgfri pigmenteret lak i vores AB-19 system.

 

Kontaktinformation
JJI Akustik & Inventar A/S
Baltorpbakken 5
2750 Ballerup
Tlf:4483 0208
Email:   info@jji.as