Plugin Problem!
undefined

Lyse, æstetiske gardiner er flyttet ind i Poul Schmith/Kammeradvokatens kontordomicil i Kbh., hvor svenske Genesta er bygherre. En serie af tekstiler, der både giver mulighed for udsyn og arbejdsro og som tager bæredygtige hensyn.

 

Med udsigt til både vandet og byen holder Poul Schmith/Kammeradvokaten til på Kalvebod Brygge 32 i hovedstaden.

 

Her har advokatvirksomheden til huse i et moderne kontordomicil, og Fischer Gardiner har for bygherre Genesta leveret en æstetisk kontrast til bl.a. de mere rå betonflader i lokalerne.

 

Et blødt udtryk
Det gælder lyse gardiner på alle etager inkl. kontorer og mødelokaler, og det æstetiske valg er en helt bevidst prioritering:

 

-Her har man fra start haft et ønske om et ”blødt” udtryk i lokalerne. Netop derfor er valget faldet på hvide gardiner som solafskærmning frem for f.eks. rullegardiner, fortæller salgschef hos Fischer Gardiner, Anders Back Christensen.

 

Der er tale om tekstiler fra Kurage, der både giver et enkelt, let og stilrent udtryk, og som besidder en række bæredygtige kvaliteter.

 

Læs også: Gourmet, Gardiner & Det Glade Vanvid

 

Udsigt til bæredygtige perspektiver
Serien Smooth Dense er således lavet af 100 % genanvendt polyester. Den er Oekotex-certificeret, pre-consumer, følger Global Recycled Standard og besidder flammehæmmende egenskaber.

 

En serie, der peger fremad mod større bæredygtige hensyn. Og som nu og her samtidig både giver gode arbejdsforhold for medarbejderne og muligheden for udsyn til vand og himmel, når det ønskes.

 

Perspektiver, som der også er taget højde for som en del af den tekniske løsning:  

 

-Rundt om i hele huset er alle gardinstænger monteret i loftet og bag søjler med skjulte beslag samt skjult bånd i toppen, så de er pæne fra begge sider, siger Anders Back Christensen, og afrunder:

 

-På den måde tager gardinerne mindst muligt lys, når de står parkeret og giver frit udsyn. Samtidig betyder det også et flot og ensartet udtryk, når man ser facaden udefra.

 

Se referencen og flere billeder her

Kontaktinformation

  • undefined
  • undefined, undefined, undefined
  • Tlf: undefined
  • Web: undefined
  • Email: undefined