Et lysende samarbejde

Som landets mest erfarne indretningsentreprenør med en massiv kapacitet af faglig ekspertise og produkter var DEKO loft + væg det oplagte valg til nyindviet domicil for Maersk Drilling og Maersk Supply Service.

 

Tekst af Elias Inceer

 

I Lyngby har man i Maersk Drilling og Maersk Supply Service netop klippet snoren til et nyt 23.000 m² stort domicil udformet i en enkel nordisk stil med afsæt i naturligt lys.

 

Det nyindviede domicil er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og udgøres af en række parallelt forskudte kontorlænger, der samler sig omkring et centralt placeret atrium. 750 medarbejdere kan glæde sig over en moderne, lys og dynamisk bygning udført i rød/brune teglfacader.

 

Entreprise + produktleverance

For arkitekterne var visionen bag fremtidens arbejdsplads at hente lys ind i husets midte og derved skabe et gennemlyst kontormiljø. Med sine verdenskendte system-, glas- og mobilvægge kunne DEKO loft + væg levere den komplette indretningsløsning og samtidigt overtage ansvaret for den samlede tømrerentreprise.

 

- Vi har i mange år været den foretrukne leverandør af glas- og dørløsninger til både små og store byggerier. Vi tilbyder et komplet kompendium, så arkitekter har adgang til beskrivelser af færdige løsninger direkte på nettet, og vi kan derved levere hele pakken, siger salgs- og tilbudschef Torben Rytter og fortsætter:

- Men med over 45 års erfaring, 250 dygtige fagfolk og en fleksibel produktudviklingsafdeling har vi også opbygget et betydeligt knowhow inden for byggestyring og afvikling af komplekse byggeopgaver.

 

Vi får mange opgaver på tømrer- og indretningsentrepriser, fordi vi kan inspirere og bidrage i alle byggeriets faser - lige fra den indledende idé, skitser over projektering, budgettering til udførelse og endelig ibrugtagning. Det betyder, at vi også kan påtage os ansvaret for det samlede indretningsprojekt.

 

Dynamisk produktudvikling

Det kræver en høj grad af fleksibilitet og kreativitet at kunne levere til og facilitere moderne byggerier. Med forhandlere i mere end 50 lande overvåger DEKO tendenserne på det internationale marked og sikrer, at man udvikler sig i den rigtige retning. For at være på forkant med kundernes ønsker og behov er DEKOs produktudviklingsafdeling tredoblet på bare ét år, hvilket muliggør en hurtig og konstant udvikling og egenproduktion.

 

- Et af de områder hvor vi ser en stigende efterspørgsel, er på brand- og lydglasløsninger. Her har vi fået de sidste godkendelser i hus, således at vores sortiment nu dækker og opfylder alle danske og internationale krav. Det giver arkitekterne en større frihed til at tænke lys ind i deres projekter uden at gå på kompromis med hverken akustik eller sikkerhed. Det er yderligere en fordel for vores kunder, da deres kvadratmetre udnyttes bedre og således sikrer vi langsigtede løsninger, som jo i sidste ende gavner økonomien, forklarer Torben Rytter.

 

Fasttømrede håndværkere

Til domicilet har DEKO loft + væg som fagentreprenør leveret alt inden for indretning. Herunder over 10,000 m² gips-, glas- og beklædningsvægge, ca. 300 døre, 350 lbm balkonforkanter, ca. 10.000 m² nedhængte lofter og 1500 m² specialfarvet akustik-listebeklædning.

 

Men det er ikke kun større entrepriseopgaver og egenproduktion, DEKO kan tilbyde. Med 200 faglærte håndværkere er virksomheden en eftertragtet aktør på alle størrelser af tømrersager, og den massive lager- og medarbejderkapacitet gør, at man til konkurrencedygtige priser kan håndtere alle størrelser entrepriser - hurtigt, præcist og altid til tiden.

Kontaktinformation

  • DEKO p|s
  • Mårkærvej 11, 2630, Taastrup
  • Tlf: +45 43 55 77 11
  • Web: http://deko.com
  • Email : info@deko.dk