NS35_1_1200X800

Gammel etageejendom forvandles til topmoderne erhvervsbyggeri

 

DEKO står i spidsen for totalrenoveringen af en femetagers ejendom på 3.000 kvm med fødderne i søkanten. Kom med indenfor i bygningen på Nørre Søgade 35 i København! 

 

DEKO er en af Skandinaviens største udbydere af glasvægge. Det er også sådan, de fleste kender virksomheden, der har udviklet produkter til indvendigt byggeri i 50 år. Men DEKO er meget mere end glas og har stor erfaring med at følge komplekse byggeprojekter til dørs i både hoved- og totalentreprise. Det er totalrenoveringen af Nørre Søgade 35 et godt eksempel på.


En indvendig transformation

Nørre Søgade 35 er en charmerende rødmuret ejendom i første parket til Peblinge Sø. Det er ikke til at se udefra, men over de seneste måneder har DEKO stået bag en gennemgribende renovering, som har transformeret den gamle københavnerejendom til et topmoderne erhvervsbyggeri.

 

NS35_5_1200x800

 

– Indvendigt har vi skrællet alt af fra gulv til loft, så kun de bærende vægge stod tilbage. Og så har vi sammen med bygherre lagt en plan for istandsættelsen, hvor de kommende lejere også er kommet med input, siger Michael Mikkelsen, byggeleder hos DEKO.


Flere op- og nedture

En beliggenhed lige ned til søerne i København er normalt et stort plus. Men er man hovedentreprenør på renoveringen af 3.000 indvendige kvadratmeter, handler det om at holde tungen lige i munden, når det kommer til logistikken. For eksempel da DEKO skulle montere en ny udvendig elevator på gårdfacaden.

 

– Nørre Søgade er en af de mest trafikerede gader i København, og for at komme ind i gården skal man gennem en lille port, der var alt for smal til elevatoren. Så vi var faktisk nødt til at hejse den henover bygningen, fortæller Michael Mikkelsen og fortsætter:

 

– Det krævede en hel del koordinering med kommunen, som spærrede gaden af en sen aften, så vi kunne hejse elevatoren ind i gården over to omgange. Det har generelt været et stort logistisk puslespil at få materialer ind fra Nørre Søgade, hvor der også kører mange ambulancer mod Rigshospitalet, men jeg synes, vi har løst udfordringen rigtigt godt.  

 

 

NS35_2_1200x800
NS35_3_1200x800
NS35_4_1200x800
 
 

 


Kvalitet til sidste søm

I skrivende stund er tre ud af fem etager på Nørre Søgade 35 afleveret, og de nye lejere er allerede flyttet ind. Michael Mikkelsen fremhæver det gode samarbejde med både bygherre og lejerne, inden han sætter nogle ord på, hvad der gør DEKO til en stærk samarbejdspartner på denne type byggeprojekter:

 

– Vi er specialiserede i erhvervsbyggeri, har egenproduktion inden for tømrer- og snedkerfaget og bruger altid den samme kerne af underentreprenører, som vi ved kan leve op til vores høje kvalitetskrav. Det gør projektstyringen nemmere, at vi alle ved, hvad det kræver at komme i mål inden for aftalt tid og kvalitet, siger han.

 

– Vores tilgang er meget gennemsigtig og løsningsorienteret. Helt fra tilbudsfasen og første stregtegning til det allersidste søm er slået i. Det er det fedeste ved mit job: At aflevere noget, jeg kan stå inde for, og at jeg kan se, alle er glade og tilfredse, når jeg afleverer nøglerne, fortæller Michael Mikkelsen med et smil.

 

Kontaktinformation

  • DEKO p|s
  • Mårkærvej 11, 2630, Taastrup
  • Tlf: +45 43 55 77 11
  • Web: http://deko.com
  • Email : info@deko.dk