Silent_Board_Flex_Close_up_rod

Skab gode oplevelser for både øjne og ører med vægpaneler

Med DAMPA® Silent Board Flex kan du forbedre rummets akustik og skabe en spændende visuel oplevelse.

 

For at sikre god akustik i et rum anbefales det, at et areal svarende til ca. 20% af gulvarealet skal placeres på væggen som lydabsorberende materiale. Med den nyeste akustikløsning fra DAMPA, DAMPA® Silent Board Flex, kan du gøre netop dette. DAMPA® Silent Board Flex optimerer akustikken i rummet og giver mulighed for at lege med det visuelle udtryk. Dette skyldes, at vægpanelets rå stål giver et væld af spændende designmuligheder. 

Silent_Board_Flex_Wall_Large

Endeløse designmuligheder

DAMPA® Silent Board Flex består af seks akustikelementer, som kan kombineres og placeres i forskellige forløb. Dermed kan der skabes unikke løsninger med farver og LED-lys, så det f.eks. med skygger skaber spændende udtryk i de skrånende paneler og naturmaterialet. Akustikløsningen giver fuld designfrihed i overfladen. Lad det rå stål komme til udtryk, skab stemning med mulighed for alle RAL- og NCS-farver eller udnyt muligheden for digitalprint.

 

Silent_Board_Flex_Close_up_rod

Nemme at integrere

Vægophængte paneler er en enkel løsning til meget forskellige rum med akustiske udfordringer. De er nemme at integrere i nybyg og også i ældre indrettede lokaler, hvor der er behov for at forbedre akustikken. Visuelt er der mange muligheder for at tilpasse panelerne til rummet, og de hænges nemt op på skinner monteret på væggen.

 

Robust udtryk i stål

Panelerne er lavet i stål, der med sine cirkulære egenskaber understøtter den cirkulære økonomi. Med stålets egenskaber er du sikret en robust løsning, der tåler at være i livlige omgivelser såsom skoler eller institutioner. De kan også fungere som opslagstavler med magneter. Metaloverfladen kan tørres af med en klud, hvilket gør løsningen velegnet til rum med høje krav til hygiejne. Panelerne er som standard perforeret stål med 4 mm. huller i 40 pct. af arealet, og med 40 mm. mineraluld bagved leveres de i lydabsorptionsklasse A. De er som standard i størrelserne 600 x 1500 mm., 300 x 1500 mm. og 35 x 1500 mm.

 

Silent_Board_Flex_Close_up_side

Når metal sluger lyd

Mange sætter ikke lighedstegn mellem en hård reflekterende overflade som metal og akustiske løsninger, men den perforerede stålplade har særlige egenskaber. Når lydbølgerne rammer pladen, vil de små luftpropper i de perforerede huller nemlig udføre svingninger, som modvirkes af luften bagved pladen, der kommer til at virke som en dæmpende fjeder, så lyd forsvinder - også fra de toner, som ellers kan være svære at dæmpe. Sammen med en blød porøs akustikfilt eller mineraluld bagved er den perforerede ståloverflade en god akustisk løsning, da panelet absorberer lyd både som porøs-, membran- og resonans-absorbent.

 

 

Kontaktinformation

  • DAMPA ApS Head Office
  • Højeløkkevej 4a, 5690, Tommerup
  • Tlf: (+45) 63 76 13 00
  • Web: https://dampa.com/da/
  • Email : dampa@dampa.dk