DAMPA_silent_board_flex_topbillede (002)

Leg med oplevelsen af lyd, lys og skygge

 

Ny væghængt akustikløsning fra DAMPA kommer med fuld designfrihed.

I forbindelse med DAMPAs 70-års jubilæum har den fynske producent lanceret en ny linje af akustikløsninger til væggen, der leger med formerne og designet: DAMPA® Silent Board Flex.

 

”Vi får ofte henvendelser fra folk, som oplever, at deres lokaler ikke lever op til de akustiske forventninger. Ved at udnytte væggene, cirka 10-20 % af gulvarealet, kan vi let forbedre den akustiske oplevelse” siger Lone Rold, projekt- og arkitektrådgiver hos DAMPA og fortsætter ”Vi er derfor glade for, at vi kan løfte sløret for vores nyeste akustiske vægpaneler: DAMPA® Silent Board Flex. Her får man fuld designfrihed og fri leg med former, lys og skygge”.

 

DAMPA® Silent Board Flex er en serie af akustiske vægpaneler, der består af seks grafiske elementer og et lyspanel. Med de flerdimensionelle former i det rå materiale, leger lyset op af kanterne og giver en ekspressiv oplevelse. Når man møder lyset og skyggerne fra én side, er man ikke i tvivl om de dynamiske og oplyste former, hvor mødet fra modsatte side giver en overraskende oplevelse af det fremtonende lys, der bryder fladen og giver flere dimensioner til hvert akustisk panel.

 

Med den nye serie akustiske vægpaneler er der lagt op til, at bygherrer og arkitekter får frit spil til at forme deres eget udtryk. Med elementernes forskellige forløb og med muligheden for at vælge mellem alle RAL- og NCS-farver er der en stor grad af designfrihed og mulighed for at lege med former, lys og skygge, så forbipasserende får en fuld designoplevelse.

 

DAMPA_Silent_Board_Flex (004)
DAMPA_Silent_Board_Flex2
DAMPA_Silent_Board_Flex3
 
 

 

En foranderlig oplevelse af lyd og lys

”Det unikke ved DAMPA® Silent Board Flex er den store designfrihed, hvor man kan sammensætte elementer i det forløb, man ønsker” fortæller Lone Rold, og uddyber ”man kan skifte mellem et roligt og dynamisk forløb og sikre en foranderlig oplevelse, når man bevæger sig ned forbi elementerne”.

 

Med sit grafiske udtryk passer modulerne ind i den moderne arkitektur og er en oplagt mulighed for at skabe bedre indeklima i både nye og eksisterende bygninger og boliger. Den nye serie af væghængte akustikpaneler er en med til at sikre den bedst mulige akustiske oplevelse, da vægpanelerne kombinerer alle tre absorbenttyper: porøs, membran- og resonansabsorbent.

 

Kontaktinformation

  • DAMPA ApS Head Office
  • Højeløkkevej 4a, 5690, Tommerup
  • Tlf: (+45) 63 76 13 00
  • Web: https://dampa.com/da/
  • Email : dampa@dampa.dk