1686207189-aekt5eqaKlimaloftfraDampa

Få styr på indeklimaet med DAMPAs klimaloft

Med sommeren følger solen og høje temperaturer, og det er nu, vi kan vurdere, om vores indeklima er tilstrækkeligt. Med vores 70 års erfaring som producent af akustiske løsninger har vi ikke kun opnået ekspertise inden for akustik, men vi har også perfektioneret kunsten at sikre den optimale rumtemperatur gennem intelligente klimalofter.

 

Undgå støj og træk med optimal temperatur
Et vigtigt element i skabelsen af et godt indeklima er temperaturen. Det må hverken være for koldt eller for varmt.

Sikring af den rette temperatur på arbejdspladser og andre steder har længe været et problem. En udfordring ved rumtemperaturen er, hvis man sidder flere personer i et lokale, så vil der ofte være forskel på, hvornår det er for koldt og for varmt Her er vores DAMPA® Klimaloft yderst velegnet, da metallet har en ekstraordinær hurtig temperaturregulering” fortæller Michael Nykjær, administrerende direktør hos DAMPA.

 

Fordele ved DAMPA® Klimaloft:

 • Temperaturen tilpasses til hver enkel person i lokalet
 • Man slipper for trækgener og kuldenedfald
 • Man undgår store temperaturforskelle i løbet af dagen
 • Loftet regulerer temperaturen gennem kolde vintre og varme somre
 • Fuld designfrihed i bl.a. overfladeudtryk
 • DAMPA®Klimaloft kan anvendes sammen med diffus ventilation, som også bidrager til det gode indeklima uden støj og træk
 • DAMPA®Klimaloft dækket af en miljøvaredeklaration (EDP)

Læs mere om DAMPA® Klimaloft her

 

Akustik, komfort og driftssikkerhed

I samarbejde med TechoKlima har DAMPA udviklet DAMPA® Klimaloft, der kombinerer komfortkøl med god akustik og bæredygtige materialer.

”Udover at DAMPA® Klimaloft kan skabe et godt indeklima, så har det flere fordele” fortæller Per Andersen, partner hos TechoKlima, og uddyber: ”Med DAMPA® Klimaloft får vi en komfort, der er i top og samtidig er løsningen meget driftssikker og vedligeholdelsesfrit sammenholdt med traditionelle ventilationsløsninger med køl og varme”.

 

Forbind DAMPA® Klimaloft med diffus ventilation

DAMPA® Klimaloft er også en bæredygtig og energivenlig løsning. Kombineres DAMPA® Klimaloft med diffus ventilation skal der bruges en væsentlig mindre mængde luft. Derfor skal der heller ikke bruges store ventilationsrør, hvilket giver mindre byggehøjde og en besparelse på ressourcer. Herudover er DAMPA® Klimaloft dækket af en miljøvaredeklaration (EDP).

 

Læs mere om DAMPA og bæredygtige initiativer her

 

Hvorfor er det vigtigt med fokus på et godt indeklima?

Op til 90 % af vores tid tilbringes indendørs, hvilket gør indeklimaet vigtigere end nogensinde. Et godt indeklima har en direkte indvirkning på produktiviteten og medarbejdernes generelle trivsel. Hvis vi lider under et dårligt indeklima, kan det hurtigt mærkes på vores bundlinje, da det kan føre til nedsat koncentrationsevne og manglende opmærksomhed på vigtige punkter under møder. Forskning har også vist, at et dårligt indeklima fører til øget sygefravær.

 

Derfor er det afgørende at tage skridt til at forbedre indeklimaet. Med DAMPAs klimaloftløsninger kan vi skabe et behageligt og temperaturreguleret miljø, der fremmer trivsel og effektivitet. Vores løsninger er skræddersyet til at opretholde den rette rumtemperatur og sikre et behageligt arbejdsmiljø året rundt.

 

Læs mere om DAMPA og indeklima

Kontaktinformation

 • DAMPA ApS Head Office
 • Højeløkkevej 4a, 5690, Tommerup
 • Tlf: (+45) 63 76 13 00
 • Web: https://dampa.com/da/
 • Email : dampa@dampa.dk