Graa_Paneler_Korridor_300dpi

DAMPA® akustikpaneler til væg

Akustikoptimering med robuste vægpaneler.

 

Kom dårlig akustik til livs med DAMPA Silent Board, akustikpaneler til væg. Med de væghængte paneler kan akustikken let optimeres i eksisterende såvel som i nye projekter, tilpasset dine designønsker og rummets brug.

 

Selvom vi hverken kan se eller røre ved akustikken, er det tydeligt, hvis den ikke er optimal. Vi skruer vi højere op for lyden, så vi oplever, rummet fyldes med støj og bliver ubehageligt at være i. Akustik har derfor stor indflydelse på vores generelle well-being og ikke mindst vores koncentrationsevne, hvorfor det er en vigtig faktor i det store indeklimapuslespil.

 
IMG_1236

Skræddersy din akustik 

 

”Vi oplever ofte at vi får forespørgsler på optimering af akustik i lokaler, hvor man efter rummet er taget i brug oplever dårlig akustik, da efterklangstiden ikke er optimal” fortæller Miki Hendriksen, akustikansvarlig hos DAMPA. ”Det er bl.a. på baggrund af dette vi har udviklet DAMPA® Silent Board med absorptionsklasse A og i robuste, hygiejniske materialer. Det betyder at akustikken let kan optimeres uanset rummets brug og designudtryk – både som eftermontering og i de akustiske beregninger inden projektstart.” 

 

For at opnå en optimal akustik med den rette efterklangstid anbefales det, at der på rummets vægge monteres akustiske elementer svarende til ca. 20% af rummets gulvareal, afhængig af rummets form og formål, hvorfor DAMPA® Silent Board, der let og æstetisk tilføjes væggene, er ideel at indtænke i nye som eksisterende byggerier. 

 

Udnyt metallets unikke designmuligheder

Panelerne produceres i tre størrelser i stål, der sikrer et robust, rengøringsvenligt produkt med fleksibel designfrihed. Designfriheden kommer specielt til udtryk i de naturlige metaloverflader, der er mulige at opnå ved udnytte stålets egenskaber til overflader med udtryk i rust, galvanisering og lign. Samtidig er der mulighed for overflader i alle NCS- og RAL-farver, samt digitalprint.

 

Hos DAMPA bliver designet desuden vakt til live igennem perforationsmønstre, som er essentielt i at skabe vægpanelernes akustiske absorptionsevne og sænke efterklangstiden i rummet. 

 

Det robuste materiale sikrer desuden et cirkulært bæredygtigt produkt med lang levetid selv i travle områder som skoler og gangarealer. 

 

Læs mere om DAMPA® Silent Board og se udvalgte billeder af de unikke metaloverflader på virksomhedens hjemmeside her

 

Kontakt DAMPA direkte på dampa@dampa.dk eller telefon 63 76 13 00 og find din akustikløsning.

 

Kontaktinformation

  • DAMPA ApS Head Office
  • Højeløkkevej 4a, 5690, Tommerup
  • Tlf: (+45) 63 76 13 00
  • Web: https://dampa.com/da/
  • Email: dampa@dampa.dk