naturalliving

Uundværlige elementer i en god og miljøvenlig personlig hygiejne

Personlig hygiejne og personlig pleje er en vigtig del af dagligdagen for de fleste mennesker, og du bruger sikker en del tid hverdag på et holdes dig selv frisk, velduftende og sund.

 

Der skal børstes tænder, tages bad, og så videre, mens du selvfølgelig også gerne vil gøre noget ekstra ud af dig selv ved bruge ting som eksempelvis deodorant, når du skal på arbejde, i skole eller til fest.

 

Men hvordan kombinerer du lige dit behov for personlig pleje med gode og miljørigtige beslutninger? Det gør du naturligvis ved at vælge produkter, som er produceret med respekt for miljøet, og som er lavet i miljøvenlige materialer.

 

Miljøvenlig shampoo til dit bad

Intet bade uden shampoo. Din shampoo renser din krop i dybden ved at opløse fedtrester og andet skidt i hud og hår, og derfor er det naturligvis vigtigt at have en god shampoo.

 

Her kan du bl.a. vælge en miljøvenlig shampoobar, som er et alternativ til den flydende shampoo. Med en miljøvenlig shampoobar får du et produkt, som både er sundt for din krop og for miljøet omkring dig.

 

Miljøvenlige deodoranter

Når du kommer ud af badet, falder det dig sikker naturligt ind at gribe ud efter din deodorant for at forebygge svedlugt senere på dagen. Også her har du mulighed for at vælge miljøvenlige deodoranter som alternativ til de traditionelle deodoranter.

 

Med en miljøvenlig deodorant får du udelukkede gode og naturlige ingredienser på huden, mens du også undgå plastik i emballagen.

 

Et miljøvenlig alternativ til tandpasta

Vidst du, at der findes et miljøvenligt alternativ til tandpasta? Det gør der, og det er de såkaldte tandpasta tabletter. Tandpasta tabletter giver dig tandpasta på fast form, som giver dig de samme egenskaber, men som dertil kommer med en række fordele.

 

Du undgår bl.a. plastikemballage, mens du på samme tid udelukkende for gode og sunde ingredienser.

 

Kontaktinformation

  • , ,
  • Tlf:
  • Web:
  • Email: