indretdk - theposterclubcom - 27-11-2020

Tre tips til din køkkenindretning

Selvom køkkenet let kan anses for et af de mere praktiske rum, hvor der nogle gange flyder med både brødkrummer, kaffepulver og spildt mælk, så er det på mange måder også et kreativt rum. Det er et rum, hvor du kan udforske den kulinariske verden. Det er også et rum, hvor familien kan samles.

Derfor er der altså også god grund til at indrette dit køkken på en måde, der inspirerer dig. Lige netop det får du nogle tips til at gøre her.

 

Flotte vægge skaber gode rammer

Som sagt kan du altså godt se køkkenet som et kreativt rum, og derfor må det også give dig en sprudlende energi og inspiration. For at gøre det kan du jo starte med at skabe nogle gode rammer for det, for eksempel ved at dekorere væggene.

Med flotte art-walls kan du let gøre rummet mere unikt. Så får du plads til mange flotte farver og motiver.

 

Brugskunst og design

Vi kommer heller ikke uden om, at køkkenet også er et praktisk rum, men det behøver ikke at gøre det kedeligt. Tværtimod findes der nemlig masser af flotte designartikler til køkkenet.

De lækre køkkenmaskiner fra KitchenAid er blevet meget populære, både fordi de kan det, de skal, og fordi de ser brandgodt ud. Hvis du køber dine køkkenmaskiner fra samme serie, så vil de også give en lækker sammenhæng i køkkenet.

 

Kulinarisk kulør

Når du vil have et mere inspirerende køkken, så skal du ikke være bange for at have for meget farve. Lige netop i køkkenet vil det være oplagt at indrette dig med forskellige farver.

  • Du kan male køkkenlågerne
  • Du kan male væggene
  • Du kan sågar male loftet

 

Du kan også bruge farver i de mindre dele af indretningen. Krydderier for eksempel kan være både velsmagende og dekorative. Derfor kan de sagtens stå fremme i glas.

Kontaktinformation

  • , ,