chase-jiggliemon-wilson-Z_ToYXAj_fA-unsplash

Tre komfortable alternativer til sofaen i din stue

I Danmark - og i hele Verden faktisk - ser man typisk altid en sofa uanset i hvilken stue, man træder ind i. Og det er der da også mange gode grunde til. En sofa er typisk en god løsning til prisen, og så har de fleste sofaer gode siddepladser, som er meget komfortable. Men faktisk findes der også mange andre løsninger til gode og komfortable siddepladser - men det er de færreste, der tænker i nye baner, når de skal indrette sin stue. Og derfor har vi en tendens til at bruge de samme møbler hver gang vi skal indrette os et nyt sted. Men det er også derfor, at vi i denne artikel kommer med tre alternativer til en sofa til din nye stue - så du kan blive inspireret til at prøve noget nyt.

 

Slæng dig i en sækkestol

Bløde sækkestole hører ikke kun til på børneværelset eller i ungdomsklubben. De kan faktisk også gøre det ud for et godt alternativ til en sofa. Og der er rent faktisk mange sækkestole at vælge imellem, hvis du overvejer at bruge sækkestole i din indretning i stedet for den klassiske sofa. Har du en farve, som er din yndlings eller blot en farve, som passer godt til din øvrige indretning, kan du naturligvis finde en sækkestol, der passer til det, for de findes i et hav af forskellige farver. Og så findes de også i mange forskellige designs, både med og uden ryglæn, så de passer ind i mange forskellige rum og til mange forskellige personer. Kombiner to eller flere sækkestole i din stue, så du har siddepladser nok til dig selv og alle dine gæster.

 

Byg din egen pallesofa

Er du lidt af en gør det selv-type, kan du også få en helt unik sofa ved selv at bygge den af gamle paller eller traller. På den måde kan du være helt sikker på, at du får et siddemøbel til din stue, som ingen andre har. Og det er faktisk nemmere end man lige tror at bygge sin egen pallesofa. Alt hvad du skal bruge er et par europaller, en skruemaskine og nogle madrasser, som passer i størrelsen til den type sofa, som du ønsker at bygge. Du kan male den i de farver, der passer til din indretning, og du kan bygge den lige så lille eller stor, du ønsker, så den passer perfekt til din bolig.

 

Improviser og kombiner forskellige siddemøbler

Udover sofaer, sækkestole og pallesofaer, findes der et hav af forskellige siddemøbler, man kan bruge i sin stue. Og hvis du har mod på det, kan du vælge at kombinere flere forskellige typer. Prøv for eksempel at kombinere sækkestole, lænestole og hyggelige hængekøjer i din stue, eller find et par lækre og komfortable daybeds og nogle gode, store puffer og chaiselonger, hvis du er mere til møbler, som man rigtigt kan slænge sig i. Der er uendeligt mange måder at kombinere forskellige siddemøbler på i sin stue, og det er faktisk bare fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan vælge at gøre det.

Kontaktinformation

  • , ,