hutomo-abrianto-X5BWooeO4Cw-unsplash

Tre elementer til din indretning, som aldrig går af mode

Krydderikværne, stribede vaser og musselmalet service - de ting, der er moderne i indretning skifter hele tiden. Drømmer du om at indrettet dit hjem på en god og funktionel måde, som ikke kræver, at du skal udskifte møbler og bolig interiør hele tiden, fordi der kommer nye ting på mode? Så har vi her nogle gode tips til dig, der ønsker at bruge elementer i din indretning, som aldrig går af mode. 

 

Klassisk design

En rigtig god måde at få funktionelle og tidsløse elementer ind i sin indretning på er ved at bruge klassiske designmøbler og elementer i høj kvalitet. Ikoniske møbler holder tit i utrolig mange år - og det gælder både fysisk og i forhold til hvad moden inden for boligindretning er. Tag for eksempel nogle af de gode, danske klassikere såsom PH-lamper og Arne Jacobsen Ægget, som er ting, som man rent faktisk kan have til at stå i sin bolig resten af livet. Klassisk design går nemlig aldrig af mode, og derfor er det en rigtig god investering, hvis man gerne vil slippe for at skulle skifte sine hele sin indretning ud, når moderne skifter.

 

Milde farver og naturnuancer

I den klassiske, nordiske eller skandinaviske indretning finder man som regel mange milde, enkle og naturlige farver. Det er nemlig en super god måde at få et enkelt og neutralt look i sin indretning samtidigt med, at det er nogle farver, som passer til det meste. Og så er sort og hvid farver, som aldrig går af mode og vil passe i de fleste hjem uanset hvad moden er lige nu. Med naturlige nuancer i sin indretning kan man sammensætte og matche rigtig mange andre farver og elementer i sin indretning uden at det bliver rodet eller virker umoderne. 

 

Vintage og god kvalitet

Vintage og genbrug er helt sikkert også noget, som aldrig går af mode, når det kommer til boligindretning, interiør og møbler. Det gælder både når det kommer til nipsting og interiør, fordi man ved at købe vintage kan sikre sig, at man har noget, som ingen andre har magen til, men også fordi man på den måde kan spare penge på at købe nogle af de førnævnte designklassikere - som stadig er i god kvalitet, selvom man køber dem brugt. På den måde kan endnu flere have råd til at indrette sin bolig med elementer af højeste kvalitet, som aldrig går af mode. Og så er det jo blot en bonus, at det er bedre for miljøet at købe brugt.

Kontaktinformation

  • , ,
  • Tlf:
  • Web:
  • Email: