indretdk - lundgaard-tsdk - 16-12-2020

Trækker det om vinteren? Måske er det tid til udskiftning af vinduerne

Nu hvor julen er ovre, og du får julepynten ned, begynder du måske at se de små fejl og mangler, dit hus har. Måske er døren ved at være slidt, eller måske trækker det ind ad dine vinduer. Hvis det er tilfældet, skal du nok have en tømrer på besøg.

 

Spar penge med nye vinduer

Vinduer har en levetid på 30-50 år, så hvis dine vinduer er ved at have nået den alder, er det på tide at udskifte dem. 30 år er lang tid, og 50 år er endnu længere tid. Der er sket meget, siden du sidst har fået skiftet vinduer.

En af de nyere ting er, at termovinduerne er vundet frem. Termovinduer isolerer bedre end dine gamle vinduer, så du vil højest sandsynligt kunne spare mange penge ved at udskifte dine gamle vinduer med nye termovinduer. På den måde tjener vinduerne sig selv hjem, og du slipper for det ubehagelige træk, der kan opstå om vinteren.

 

Let din arbejdsbyrde

Der er mange ting ved dit hjem, du kan ordne selv. Det er måske okay, hvis det gælder adventskransen eller et maleri, du ville lave. Men når der er tale om vinduer og døre, så ville det være meget træls lige pludseligt at stå med nogle store huller, du ikke kan lukke. Her er du altså nødt til at hive fat i en tømrer. De er uddannede, og de har styr på at få tingene gjort hurtigst og bedst muligt.

 

Skal det være ligesom naboen?

Har ham der bor oppe i nr. 10 de flotteste vinduer, du har set? Så skal du måske have fat i den lokale tømrer, det kan jo være, det er ham, der har lavet det. Hvis du bor i Greve eller Solrød, kan det være Lundgaard Tømrer- & Snedkerfirma, du skal have fat i.

Kontaktinformation

  • , ,