ryan-christodoulou-Vra_DPrrBlE-unsplash

Tips til at pifte din boligindretning op

Hvis du lejer eller ejer dit eget hjem, så er du privilegeret. Om du bor i hus, lejlighed eller andet, så er du heldig at have et tag over hovedet, et sted, hvor du kan føle dig tryg og et sted, hvor du kan have din hverdag. Men du er også privilegeret, fordi du kan sætte dit eget præg på hjemmet. At have et hjem, der er behageligt at være i er utrolig vigtigt, når du skal tilbringe så mange timer i det. Hvis hjemmet roder eller er ubehageligt at være i, så kan det have indflydelse på din egen psyke og dit eget humør. Men det er også vigtigt at sætte sit præg på hjemmet i forhold til de gæster, du unægteligt får på besøg engang imellem. Når vennerne kommer forbi, så kan hjemmets atmosfære alene have en indflydelse på, om de er godt tilpas, og om de har lyst til at komme igen. Derfor er din boligindretning alfa omega for, hvordan dit hjem fungerer og tager sig ud. Men boligindretning er ikke altid ligetil, og det er ikke altid nemt at vide, hvor man skal starte. Er du en smule i tvivl om, hvordan du får gang i din egen boligindretning, så er her nogle gode tips, der kan bidrage til at pifte boligindretningen i dit hjem op.

 

Kæl for gæsterne

En ofte overset del af din egen boligindretning er gæsteværelset. Du kan være nok så stolt og glad for dit eget hjem og din egen boligindretning, men i sidste ende er det også dine gæster og medmennesker, der er med til at afgøre, om dit hjem er et hit at være i. Så her kan der altså snydes lidt ved at kæle lidt for gæsteværelset, hvor de hårde dommere skal sove. Køb for eksempel en lækker og behagelig gæsteseng. Du kan gå på jagt i de bedste senge på tilbud hos Sengetid.dk.

 

Duftlys med en lækker aroma

Et godt indretningstip til sanserne er duftlys. Her kan du få alverdens spændende dufte ind i dit hjem. Der er næsten intet, som kan gøre et værre indtryk i et hjem end dårlig lugt. Et levende duftlys tilfører hygge og fungerer også som en god nipsgenstand. Og hvis det ovenikøbet giver dit hjem en unik og dejlig duft, så er det jo fantastisk.

 

Prøv nye farver

I de fleste hjem er næsten alle vægge hvide. Det er der som oftest en grund til. Hvid åbner rummet op og giver en masse lys til en stue eller et badeværelse. Men derfor kan det ikke skade at tilføre lidt farve i små mængder. For eksempel kunne du overveje at male en enkelt væg i stuen i en ny farve. Det giver et unikt udtryk, du ikke nødvendigvis finder i andre hjem. 

Kontaktinformation

  • , ,