1

Tag fat, hvor huset trænger

Trænger dit hus også til nyt tag? Er du træt af mos og slidte teglplader? Så kan du let og enkelt beregne prisen på dit nye tag. Du kan skræddersy en tagløsning til dit hus, og det gælder, uanset om du vil have ny altan, nye ovenlysvinduer eller helt nye tagrender oveni. Intet hjem uden tag. Du kan blive meget klogere på tagpriserne derude ved at læse videre. 

 

Bruger du også efteråret på at spule mos fra dine tagtoppe? Måske er din efterårsferie øremærket til at rense tagrenderne for skidt og snavs? Det er her, du drømmer om et nyt tag, der ikke ligner noget fra dengang ruder konge var knægt. Et nyt tegltag kan gøre underværker for dit hjem, og du kan nu som noget helt nyt beregne prisen på sådan et. Det giver dig masser af muligheder for at finde et tag, der er som skræddersyet til dit hjem.

 

Undgå at blive taget på sengen

 

Måske sover du trygt om natten, men vished om, at taget holder sammen på hele hytten. Du har ingen grund til at tro andet. Men hvis dit tag er af ældre dato, skal der ikke meget til, før det første hul kommer. Og så risikerer du regndråber lige i hovedet, når du forsøger at sove. Med et nyt tegltag kan du komme det skrækscenarie i forkøbet.

 

For en ulykke kommer sjældent alene. Hvis det første hul i taget viser sig, så kommer der også hurtigere flere. Og så nytter det ikke at lappe med tape eller polyfila. Nogle gange kræver det bare et helt nyt tag, og så kan du lige så godt gøre det ordentligt, når nu du skal i gang. Et skinnende, nyt tegltag vil lyse langs hele vejen, og naboerne kan kun se til i misundelse.

 

Overvej en klimavenlig løsning

 

Mulighederne med et nyt tag er pludselig mange. Udover ovenlysvinduer, der giver mere lys og varme i dit hjem, kan du også dekorere dit hus med et tag, der er beklædt i solpaneler. Hvis du mener, at den grønne omstilling er vejen frem for verden og din plads i den, så er solpaneler lige præcis noget af det, du kan gøre. Og så kan det mærke det i pengepungen.

 

Ikke nok med at det er energibesparende, det er også muligt at spare penge på længere sigt. Jo mere strøm du sparer på din elregning, jo flere penge sparer du sådan set. Det er så enkelt, som det lyder. Solceller fungerer på den måde, at de omdanner solens lys til strøm, som du kan bruge på at varme huset op med. På den måde sikrer du dig, at en stor del af dit elforbrug kommer fra solens lys. Og som husejer er det et af de mest klimavenlig tiltag, du kan gøre.

 

Tag derfor ordentlig fat, mens tid er, og få det tag I altid har drømt om derhjemme. Taget er ikke bare et tag, det tilbyder nemlig nogle muligheder, både når det kommer til livsstil, velvære og klimaforandringer.  

Kontaktinformation

  • , ,