First Floor CPH - indretdk

Smukt inventar til dit hjem

First Floor CPH designer og producerer smukt inventar til smukke hjem. Læs bl.a. om deres New Yorker væg eller om en håndlavet trappe her.

 

Vægge der afskærmer lyd

First Floor CPH er en dansk design og produktionsvirksomhed, som ikke har eksisteret i mange år, men som allerede har gjort sig bemærket på grund af deres enormt smukke New Yorker vægge, som udføres i pulverlakeret stål. De super smukke vægge, som de laver på eget værksted kan laves med alt fra 1 til 10 fag, og på den måde kan du få en smuk glasvæg med sorte stålsprosser uanset hvilken bredde, der er imellem dine vægge. Væggene afskærmer lyd og lugt, men lader lyset slippe igennem og det giver en fantastisk stemning i hjemmet, at åbne det på den måde. Mange nye lejligheder og hjem består af få store rum, men der er ikke lugt- eller lydafskærmning, og det giver et dårligt indeklima. Med en New Yorker væg går man ikke på kompromis med lyset, men blokerer for lyden. Du kan købe en New Yorker væg med forskellige slags glas, for at afskærme mere eller mindre for lyden eller få matteret glas.

 

Vælg en trappe i stål

First Floor CPH laver også enormt smukke ståltrapper. Hvis du skal bruge en super smuk håndlavet trappe i pulverlakeret stål, så er det helt klart det bedste sted at henvende sig. De har mange smukke designs, både ligeløbstrapper, kvartløbstrapper, rundetrapper og mange flere. Når det er en ståltrappe, så skal det være en håndlavet trappe, for der er ikke maskiner, som kan lave trinnene imens smeden laver noget andet – alle elementer laves i hånden, og de laves præcis til dit hjem. Alle trapperne er tilpassede kundernes behov, og det smukke industrielle look kan give en flot kontrast til de hvide oveflader. Der er mange muligheder for at få en smuk håndlavet trappe i dit hjem, hvis du kontakter dem på firstfloorcph.dk, hvor du kan læse mere om trapperne og de forskellige muligheder og designs, som udvikles i deres værksted.

 

 

Kontaktinformation

  • , ,
  • Tlf:
  • Web:
  • Email: