indretdkwwwboxit

Skal du flytte i nyt?

De fleste oplever flere gange i livet at flytte ind i en ny bolig. Nogle flere gange end andre. Men hver gang du flytter, bliver du nødsaget til endnu en gang at tage stilling til, hvilke møbler du vil have med over i din nye bolig. Det er nemlig ikke altid, at du har plads til alt det, du havde før, eller at du synes, det passer ind i den indretning, du ønsker lige nu.

 

Gem det væk du ikke har brug for

Selvom der måske ikke er plads til alt fra din gamle bolig i den nye, kan det være svært at klare tanken om at skulle skille sig af med det. Det behøver du heldigvis heller ikke. I stedet kan du vælge at leje et depotrum og benytte det til opbevaring af alt det, du ikke har plads til i din nye bolig. Du har mulighed for at udnytte depotrummet til opmagasinering af næsten alt. Det kan både være møbler, malerier, tøj eller måske endda en motorcykel. Men selvom du har stillet nogle af tingene i depotrummet, betyder det ikke, at du ikke kan komme til dem. Du har adgang til området hver dag mellem klokken 6 og klokken 22 med din egen pinkode, hvorefter du har en nøgle til at komme ind i netop dit depotrum.

 

Dine ejendele er godt beskyttet

Alle de ting, du har pakket og gemt væk, er godt beskyttet, når de befinder sig i et opbevaringsrum. Som nævnt er det kun dig, der har adgang. Men rummene er også temperaturstyrrede og har lav fugtighed, så du ikke behøver at frygte, at dine ting bliver udsat for fugt. Når det kommer til at få tingene transportere ind i opbevaringsrummet, står der transportvogne klar. Du har også mulighed for gratis at låne en trailer, hvis du har større ting, du skal transportere.

 

Kontaktinformation

  • , ,