1

Skab et gennemført kontor med disse tips

Når du indretter et kontor, er der forskellige ting, der er vigtige at tænke på for at få et gennemført resultat ud af det. Det vigtigste er i bund og grund, at du får skabt et lokale, hvor der er rig mulighed for at sidde og arbejde i nogle inspirerende og motiverende rammer.

 

Find inspiration til dit nye kontor

 

Før du går i gang med at indrette et hvilket som helst lokale, er det en god idé at danne et overblik over, hvor du gerne vil hen med din indretning. Hvilken stil er du til? Hvilke farver bliver du inspireret af? Hvilke møbler og ting tiltaler dig?

 

Det hjælper f.eks. at kigge på billeder af andre kontorer. På den måde får du hurtigt en idé om, hvad du selv er til. Det er også en idé at printe billeder ud på A4 papir og lave et mood board over dine indretningsidéer til dit nye kontor.

 

2

Skab balance mellem æstetik og praktik

 

Selvom dit kontor bestemt skal være et sted med fed indretning, der motiverer dig til at arbejde, så skal det lige så meget være et sted, hvor der er fyldt med praktiske løsninger, der gør det nemt at arbejde. Det handler derfor om at finde en god balance mellem noget æstetisk flot og noget praktisk.

 

Nogle møbler er både det ene og det andet, mens du andre gange er nødt til at gå på kompromis med den ene del. F.eks. er det ikke sikkert, at der fås en kontorstol, der både er flot og behagelig, men så er det vigtigere, at den er god at sidde i.

 

Lad bestemte farver gå igen

 

Når du forsøger at skabe en sammenhæng, hjælper det altid at lade bestemte farver gå igen i din indretning. Det er automatisk med til at få et lokale til at virke gennemført og velovervejet.

Kontaktinformation

  • , ,
  • Tlf:
  • Web:
  • Email: