indretdk - wwwgrejfreakdk - 19-05-2021

Sådan skaber du plads til alle dine sko

Skoene flyder rundt omkring i hjemmet, og pludselig render du febrilsk rundt, fordi du ikke kan finde partneren til den ene af dine sko. Er det et scenarie, du kan genkende? Dit hjem – og særligt entréen – kan hurtigt fremstå rodet, hvis du ikke holder styr på og organisere dine sko på en pæn og ordentlig måde. I denne artikel får du 3 gode bud på, hvordan du kan skabe plads til dine sko.

 

Udnyt rummet i højden med et væghængt skoskab

Står dine sko blot hulter til bulter på gulvet i entréen, kan rummet hurtigt fremstå rodet. Er pladsen samtidig trang, så kan det være en stor udfordring at få plads til alle skoene. En måde at løse denne problematik på er, at placere et væghængt skoskab på væggen. Ofte er væggene i hjemmet uudnyttede, så med et væghængt skoskab kan du hurtigt frigøre noget gulvplads.

 

Ikke alle sko er lige pæne at se på

Det er ikke alle sko, der egner sig til at blive placeret på en skoreol eller i et skoskab. Et godt eksempel på sådanne sko, det er vandresko. Der er mange, der ikke ønsker at udstille vandreskoene på en skoreol, fordi de ofte er snavset og alt for store til at stå der. Du kan i stedet gemme dine vandresko væk i et skab i entréen.

 

Er dine gamle vandresko ved at være slidt op? Så investér i et par nye vandresko hos GrejFreak.dk.

 

Ryd ud i dit udvalg af sko

Hvornår har du sidst ryddet ud i dine sko? Hvis det er ved at være længe siden, er det et godt sted at starte, hvis skoene er begyndt at hobe sig op. De sko du ikke længere kan passe, eller som du ikke længere bryder dig om, kan du med fordel sælge videre eller donere til genbrug.

Kontaktinformation

  • , ,
  • Tlf:
  • Web:
  • Email: