photo-1544396422-3b304fc6b353

Sådan skaber du en stue, som alle vil elske

Stuen er det sted, som mange opholder sig mest tid i hjemmet i løbet af en dag. Derfor er det også et af de steder, hvor du skal lægge det største fokus, når det kommer til indretning. Synes du, at din nuværende stue er lidt kedelig og grå eller mangler noget? Eller er du lige flyttet i en ny bolig og skal til at indrette? Så kan du med fordel læse med i denne artikel, hvor du finder inspiration til, hvordan du skaber en stue, som alle vil elske.

 

Væggene må ikke være nøgne

En af de største fejl du kan lave, når du indretter, er at lade væggene være nøgne. Derfor er det bare med at få noget op på disse. Du kan blandt andet hænge plakater op. Har du ikke nogen plakater, kan du finde et stort udvalg af slagsen hos www.citatplakat.dk. Der er mange gode grunde til, at du skal hænge noget på væggene. For det første er det med til at skabe personlighed, da der er ingen mennesker, der har den samme kombination på væggene. For noget andet er det med til at sætte prikken over i’et på rummet. Hænger du ingenting op, vil det altid føles som om, at der mangler noget, og at stuen er ufærdig. 

 

Farver skal have plads

Sort og hvid har længe været de foretrukne nuancer i de danske hjem, men i dagen Danmark er der sket noget nyt: Farver har fået plads i hjemmet, og de bør også have en plads i din stue. Der er mange måder, hvorpå du kan give dit hjem farve. Du kan placere farvede møbler, male væggene i farver eller du kan lade tekstiler og pynteting være det, der giver rummet farve. Vigtigt er det bare, at du ikke går en stor buen udenom dem. Farver skaber liv og personlighed, og derfor kan din stue ikke være dem foruden.

 

Komfort er essentielt

Er der noget, der er vigtigt i en stue, er det komfort. Derfor skal du sørge for, at alle de møbler du køber, er behagelige at benytte. Der er ikke noget mere irriterende end en kommode, der er besværlig at åbne eller en sofa, som du ikke sidder godt i. Stuen skal være et behageligt sted at være, og derfor skal dine møbler også være behagelige. Gå derfor efter funktion frem for udseende. 

Kontaktinformation

  • , ,