indretdk - nordlyhomedk - 20-08-2020

Sådan sikrer du moderne og flot indretning

Indretning af boligen er vigtigt, da det er noget, der skal afspejle de, der bor i boligen, mens det også skal være rart at indfinde sig i den givne indretning. Og det er ikke altid ret let, hvad der er vigtigt at være opmærksom på for at sikre sig den rette indretning, men i denne guide får du en række af råd til, hvordan du kan sikre dig en god indretning, som siger noget om din stil.

Skabe og reoler skal matche stilen

 

For at sikre, at indretningen siger noget om din stil, er det vigtigt, at du fastlægger dig på en stil, som du selv synes, at den skal være. Det afspejler sig blandt andet i valget af skabe og reoler, som helst skal matche i boligen. Her kan du både vælge et mere klassisk look i form af lidt ældre og træfarvede møbler, som giver det traditionelle og klassiske udseende, som godt kan krydres med en mere moderne indretning og faktisk løfte indretningen til et nyt niveau.

 

Du kan eksempelvis også vælge sorte vitrineskabe, som måske er en smule mere nyskabende og moderne i sig selv. Det kan sammen med andre møbler også løfte indretningen til et nyt og måske også højere niveau.

 

Gardiner har en undervurderet rolle i indretning

Derudover er der en mindre ting som gardiner, som faktisk spiller en større rolle i indretningen, end du måske lige går og tror. Det er nemlig vigtigt, at gardinernes farver stemmer overens med vægfarven og de andre møbler, da det er med til at løfte indretningen en hel del. Gardinerne har nemlig ikke kun den praktiske effekt, og de udgør en stor del af det indtryk, man får af en indretning. Derfor er valget af disse også vigtige at afstemme med ønsker og krav.

Kontaktinformation

  • , ,