vidax

Sådan kan du indrette et dejligt soveværelse

Vi bruger mange timer i vores soveværelse. Det er for mange et rum, som vi bruger til at koble af i rolige rammer. Hvordan du skaber et lækkert og indbydende sted, som skaber gode rammer for nattesøvnen, får du her nogle gode forslag til.

 

Rolige farver, der gør rummet til en afslappende oase

 

Når du skal indrette et fint soveværelse, der inviterer til afslapning, kan du vælge at gøre brug af farver, som giver dig en afdæmpet og rolig atmosfære i både møbler såvel som bløde gardiner, sengetøj og dekoration. Hvis du har lyst til at male en eller flere vægge, kan du finde et fint udvalg af farver, som passer ind.

 

Behagelige og praktiske møbler

 

Sengen er omdrejningspunktet for soveværelset. Det er her, du sover og dermed bruger en stor del af døgnet. Derfor er det vigtigt med en seng, som er behagelig, og som passer til dig og din krop. På den måde kan du skabe optimale rammer for din søvn. Senge kan du få i forskellige størrelser, designs og komfort.

I soveværelset kan du skabe opbevaringsplads ved at indrette med tøjskabe, en skænk eller måske vælge en seng med opbevaring under. Du kan have parfumer og makeup stående på en hylde eller et makeupbord.

På væggene kan du hænge malerier og plakater, hylder til nips som lysestager og billeder, eller et fint spejl. Find nogle dekorative ting, som giver ro, og som er med til at skabe hygge i rummet.

 

Belysning, som giver et blødt skær

 

Om morgenen og aftenen kan det være rart med et roligt lys. Find derfor nogle flotte loftslamper, som kan lyse rummet op uden at være for skarp for øjnene. En fin sengelampe kan et godt supplement til dig, som godt kan lide at ligge og læse en god bog inden sengetid.

Kontaktinformation

  • , ,