indretdk - mynewartdk - 23-06-2020

Sådan kan du bruge malerier som en del af din boligindretning

Der er mange forskellige måder at indrette en bolig på, og man kan have mange forskellige holdninger, til hvordan man bedst indretter en bolig. Men uanset hvilken holdning du har til indretningen af din bolig, kan det være en rigtig god ide at bruge malerier som en del af denne boligindretning, idet de både kan skabe en stemning, men også bidrage til den røde tråd i rummet.

 

Gå efter at skabe en stemning i det givne rum med malerier

En af de vigtigste funktioner et maleri har, er at det skal bidrage til at skabe en stemning i rummet. Derfor skal du også gøre op med dig selv om du vil gå efter en mere dyster/afdæmpet stemning, ved at købe mere neutrale eller mørke malerier, eller om du i stedet vil skabe en mere livlig stemning, ved at vælge mere farvestrålende glade malerier. Herudover kan du også overveje hvilket rum der er tale om, er det stuen eller er det dit private værelse? Tag et kig på malerier fra Mynewart.dk, og find de malerier fra mynewart.dk som kunne passe lige netop ind i dit hjem.

 

Vælg billeder med farver som komplementerer farverne i rummet

Noget af det første du bør overveje hvis du ønsker at bruge malerier som en del af din boligindretning, er hvilke farver du har eller vil komme til at have i rummet. En rigtig god måde at bruger malerier på, er nemlig til enten at nedtone eller fremhæve forskellige elementer i huset. Dette kan du fx gøre ved at vælge møbler til din stue i meget neutrale farver, såsom grå, sort eller hvid, men så for at opveje de neutrale farver i rummet, kan du i stedet købe billeder til stuen i mere udfordrende farver. På denne måde får du balanceret farvene i rummet. Omvendt hvis dine møbler er meget farvestrålende og iøjnefaldende, kan du overveje at købe malerier fra mynewart.dk eller minida.dk i mere neutrale farver, så du hele tiden sikre at farverne i rummet spiller godt sammen, og at de ikke bliver for overvældende.

 

Vælg malerier i din boligindretning som du har en tilknytning til

Når malerier skal indgå som en del af din boligindretning, kan det også være en fordel ikke kun at gå efter at malerierne skal passe ind i din bolig, i stedet kan det være smart også at gå efter at det er malerier som du på en eller anden måde føler en tilknytning til. Dette kan være fordi de enten har et motiv som du er knyttet til, eller fordi de på en eller anden måde vækker en speciel følelse hos dig. Uanset hvad kan det i hvert fald medvirke til at du kommer til at nyde dine malerier, langt mere end hvis du kun går efter at de farvemæssigt og stemningsmæssigt skal passe ind. Du kan se på minida.dk eller mynewart.dk hvor du online kan bestille dine malerier hjem, og kan se deres store udvalg af forskellige malerier.

 

 

Kontaktinformation

  • , ,