indretdk

Sådan indretter du halvhøje senge hyggeligt på børneværelset

Halvhøje senge er populære møbler på børneværelser i dag. Det er praktiske og flotte senge, som udnytter gulvpladsen og højden i et rum. Derfor ser du flere og flere børneværelser med halvhøje senge, da de giver mulighed for at have opbevaring eller legehule under sengen.

 

Mangler du inspiration til halvhøje senge, kan du få gode tips og gode idéer til at gøre børneværelset endnu mere hyggeligt. Det bedste børneværelse er det værelse, hvor dit barn trives med at være i.

 

Skab legeplads under halvhøj sengen

Den største fordel ved at have en halvhøj seng er, at du kan have plads til opbevaring og legetøj under sengen. Mange forældre vælger at lade børnenes legesager være under sengen, så barnet altid kan tage det frem.

 

Med legetøj under sengen får barnet mulighed for at bruge sin fantasi og kreativitet på en sjov og hyggelig måde. Dit barn kan med garanti finde på en masse sjove rollelege under sengen.

 

Byg hule under halvhøj sengen

Børn elsker at bygge huler og have sit eget frirum. Det er helt oplagt at udnytte gulvpladsen under halvhøj sengen til at lave en lille hule. Det er nemt at indrette, og du kan hurtigt gøre det hyggeligt ved at sætte tæpper eller madrasser på gulvet, tilføje bløde puder og hænge et forhæng til hulen.

 

Det giver bare en rigtig god stemning på børneværelset og inspirerer barnet til leg og kreativitet. I hulen kan barnet lege med sine yndlingslegesager eller læse en rigtig god børnebog. Det vigtigste er bare, at dit barn finder hulen hyggelig og har lyst til at tilbringe tid i hulen med sig selv eller med legekammeraterne.

 

Mal væggen eller hæng guirlander op

En mulighed for at tilføje mere personlighed og stemning på børneværelset omkring halvhøj sengen er at male væggen bagved. Det skaber ofte noget kontrast til børnesengen og får sengen mere i spil. Det er eksempelvis oplagt, hvis du har valgt en hvid halvhøj seng.

 

Mange børnefamilier vælger også at hænge guirlander op på væggen ved halvhøj sengen. Det skaber en rigtig god atmosfære, som gør barnet mere tryg at befinde sig i. Du kan også nemt gøre halvhøjsengen hyggelig ved at hænge plakater op på væggen. Det kan være motiver, som interesserer dit barn netop nu.

 

På den måde giver det barnet mere lyst til at være på børneværelset. Jo mere tryg dit barn er på værelset, jo større sandsynlighed er der for at dit barn tilbringer tid på værelset og selv tager initiativ til lege på værelset.

 

Halvhøje senge på børneværelset er og forbliver populære

Der er en grund til, at flere og flere forældre tyer til halvhøje senge. Du kan nemlig finde et stort udvalg af forskellige halvhøje senge, hvor du sagtens kan finde senge med rutsjebaner og skuffer. Det gør, at du virkelig udnytter børneværelsets plads og muligheder.

 

Når du køber en halvhøj seng, vil du typisk også få plads til andre møbler på børneværelset. Det skyldes, at halvhøj sengen udnytter kvadratmeterne og fylder altså ikke mere end en almindelig juniorseng.

 

Den plads kan du eksempelvis bruge på at hænge de populære sansegynger op på børneværelset eller andet legetøj, som dit barn vil elske at have. Mulighederne er mange, og med denne artikel har du forhåbentligt fået mere inspiration og blod på tanden, så du kan indrette verdens bedste børneværelse til dit barn.

Kontaktinformation

  • , ,