jason-pofahl-rGgkCUpCiVE-unsplash

Sådan indretter du en hyggelig stue

En stue er et af hjemmets vigtigste rum. Stuen er et af de steder man tilbringer meget tid, både når man samles med familien til mad og hygge, eller når man får venner på besøg til en god middag og et glas rødvin i sofaen. Derfor er det vigtigt at få indrettet sig en stue med et sofabord og en sofa, som passer til ens stil, så man føler sig hjemme og tilpas. Ikke mindst er det vigtigt at få skabt en behagelig atmosfære i rummet, som gør at alle føler sig velkomne. På den måde får man skabt en stue, som gøres til familiens frirum og et rart sted at kunne slappe af og hygge sig. En stue kan for mange være svær at indrette, for hvordan får man skabt den her indbydende og behagelige atmosfære, som passer til hele familiens behov. Læs med her og få inspiration til, hvordan man kan indrette sig en hyggelig stue.

 

Et bord der skaber et indtryk

Når man skal vælge møbler til ens stue, skal man tænke sig om, og finde ud af hvad man vil have, derfor behøver et sofabord ikke altid bare at være et sofabord. Her har du muligheden for at sætte dit eget præg, ved at vælge et sofabord efter egne ønsker. Bordben i forskellige farver kan dermed være med til at give et samlet indtryk af det valgte sofabord.

 

En sofa med plads til hele familien

En sofa bruges til at kunne samle hele familien til en hyggelig filmaften eller når der skal slappes af og hygges. Derfor er kan det være en god ide, at vælge en sofa som opfylder alles behov. Her vil en flyder af en sofa gøre underværker. Den har god plads til, at hele familien kan samles og til at venner og familie kigger forbi. På den måde får man skabt en indbydende atmosfære, ved at signalere, at her er der plads til alle.

 

Farverige puder og tæpper

Som prikken over i'et til den hyggelige stue, kan man tilføje nogle farver til rummet. Her kan man vælge nogle tæpper og puder i ens yndlings farver eller farver der passer til sofaen. På den måde får man pyntet sofaen, i nogle friske farver, som er med til at skabe et samlet indtryk af stuen. Ved at vælge de varme farver, får man skabt en varm følelse i rummet, som gør stuen rar at være i. 

Kontaktinformation

  • , ,
  • Tlf:
  • Web:
  • Email: