indretdkluxkidzdk17-05-2020

Sådan indretter du dit børneværelse

At få et barn, indebærer at I skal have styr på en lang række forskellige ting, en af disse er børneværelset. Dette er et værelse barnet kommer til at opholde sig i en hel del tid i, i løbet af dagen, og derfor er det også vigtigt at gøre det både hyggeligt og børnevenligt, men også praktisk så der er plads til fx leg på gulvet.

 

Husk på at det er et barn som skal bo på værelset

Det første I skal skrive jer bag øret inden I begynder at indrette værelset, er at det er et barn som skal bo derinde. Derfor skal I huske at det er okay at alt ikke står snorlige. Med dette menes der at børn godt kan lide ting at kigge på, dette kan være alt fra at male nogle søde dyr på væggen, til at finde et hyggeligt plusset gulvtæppe. I kan også alt efter kønnet på barnet, lave et gennemgående farvetema på værelset, såsom fx blå eller lyserød. Husk dog altid at sørge for at der er noget gulvplads ledigt, så barnet har plads til at kunne lege.

 

Sørg for der er masser af skabsplads til fx legetøj og tøj

En anden ting som også er utroligt vigtig når I skal til at indrette jeres børneværelse, er at I sørger for at der er skabsplads. Dette skyldes at børn typisk har en hel masse legetøj og tøj, som gerne skal kunne gemmes af vejen. Derfor er det også en god ide at overveje en lukket skabsløsning, så I kan skjule alle tingene bag en låge. Mangler i noget tøj at putte i skabet kan I se hos luxkidz.dk, de forhandler et utal af forskellige tøjmærker specielt til børn. Ikke nok med at de forhandler børnetøj, kan I også finde en del forskellige pyntegenstande til værelset her.

 

Kontaktinformation

  • , ,